Valioliiga su 08.05. klo 16:00

Norwich - West Ham

Teemu Pukin ympäriltä putoilee pelaajia! Onko edes mainetta tai kunniaa tarjolla surkealle Norwichille?

West Hamilla riittää vielä pelattavaa, kun joukkue ponnistelee saadakseen palata eurokentille ensi kaudeksi. Tämän sesongin osalta taival Eurooppa-liigassa päättyi välieriin Frankfurtia vastaan viime torstaina. Seuraavan haasteen ei pitäisi olla liian ylivoimainen, kun vastassa on ainoastaan maineesta ja kunniasta pelaava, kauden päätteeksi Mestaruussarjaan palaava ja pahasti repaleinen sarjajumbo Norwich.

Dean Smith ei pystynyt toteuttamaan kanarialintupaitojen peräsimessä Valioliigassa säilymisen ihmettä. Joukkueen materiaali on ala-arvoinen verrattuna melkeinpä kaikkiin muihin pääsarjaseuroihin ja jumbosija on sille ainoa oikeutettu. Harmi sinänsä Teemu Pukin kannalta, mutta pian varmaan selviää, onko suomalaishyökkääjän osoite ensi kaudella todella Mestaruussarjassa. Kenties myös laina muualle on optio.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

West Ham -otteluun isäntä ei pääse läheskään parhaalla potentiaalillaan. Sivussa ovat koko loppukauden osalta Ozan Kabak, Josh Sargent, Kurtis McLean, Adam Idah sekä Andrew Omobamidele. Lisäksi Christoph Zimmermann on loukkaantuneena, joten kovin kurjalle näyttää tällä hetkellä taistelu edes siitä maineesta saati kunniasta. Pukilla ovat hyökkäyspäässä kaverit vähissä ja laadukkaita maalipaikkoja tuskin tulee West Hamin tasoista ryhmää vastaan yhtä tai kahta enempää.

Isännän puolustus on ollut viime aikoina luvattoman helposti rei’itettävissä ja kolmessa perättäisessä kamppailussa on tullut takkiin. Maaleja omiin on mennyt kahdeksan ja hyökkäyspäässä Smithin miehistö on vetänyt parin matsin ajan kiikareilla, kun sekä Newcastlea että Aston Villaa vastaan onnistumiset ovat loistaneet poissaolollaan.

West Hamin tuloskunto on ollut viime aikoina synkkä, mutta Norwichia vastaan joukkue tuskin onnistuu möhlimään. Ratkaisupotentiaalia on sen verran, ettei isäntä tästä välttämättä yhdellä tai kahdellakaan takaiskumaalilla selviä. Ainoastaan Angelo Ogbonna on sivussa vierailla, joten myös poissaolotilanteiden pohjalta sille on suhteellisen merkittävästi etua tarjolla. Vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (West Ham -1,5) otetaan valinnaksi sunnuntai-iltapäivän koitokseen.

10 euroa pelirahaa