Championship la 06.08. klo 14:30

Norwich - Wigan

Nousujuna raiteiltaan heti aluksi?

Norwichin nousujunan raiteilla oli kiviä heti Championshipin avauskierroksella, kun joukkue taipui Cardiffille 1-0 tappioon. Toiseksi korkeimmalle sarjatasolle pienen tauon jälkeen noussut Wigan lähtee kauteen tavoitteena säilyä sarjassa. Tämä on ottelu, joka Norwichin olisi pakko hoitaa, tai sitten ollaan kriisitunnelmissa heti kauden aluksi. Wigan voi kuitenkin osoittautua sitkeäksi vastukseksi.

Norwichin ottelu Cardiffia vastaan oli täynnä vastoinkäymisiä – Teemu Pukki sai ottelussa osumaa, ja jouduttiin vaihtamaan toisella jaksolla kentältä. Ottelussa oli muutenkin kähinää, ja toinen jakso sai paikoitellen kaoottisia piirteitä. Ongelmana joukkueella voi olla jatkossakin, miten Pukkia saataisiin ruokittua tuloksellisesti. Kokoonpanopuolella ollaan menossa parempaan suuntaan, mutta poissaolijoita tulee olemaan tänäkin lauantaina. Grant Hanley sai avausottelussa punaisen kortin ja huilaa tässä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Wigan vei viime kaudella League Onen mestaruuden hieman yllättäen. Joukkue pysyi hyvin kasassa, mutta varsinaisia vahvistuksia on hankittu kitsaasti. Leam Richardson voi suojatteineen olla tyytyväinen, jos keväällä ollaan putoamisviivan päällä. Maaliton avausmatsi Prestonia vastaan osoitti, että pakka pysyy tiukkana, mutta tehoja on vielä löydyttävä jostain. Wiganin poissaolotilanne on hyvinkin siedettävä.

Ottelun paras vetoidea on vähämaalisuus. Molemmat jäivät avausmatsissa nollille, eikä se ollut mitenkään sattumaa. Maaliodottama jää keskiarvon alle, ja kertoimet ovat hyväksyttävällä tasolla enintään kahden maalin syntymiseen iltapäivän avausottelussa.

10 euroa pelirahaa