su 01.10. klo 16:00

Nottingham - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraat kipuilevat poissaoloja – Forestin koti on linnake!

Nottingham ja Brentford ovat ennen viikonlopun kierrosta hieman sarjataulukon puolivälin alapuolella, joten sunnuntain ainoa Valioliigamatsi ei varsinaisesti ole absoluuttinen huippuottelu. Mutta mielenkiintoinen taisto on kyseessä joka tapauksessa, sillä Nottingham on aloittanut sarjan ennakkoluulottomasti. Brentford on puolestaan orastavissa kriisitunnelmissa, kun viime voitosta alkaa olla jo aikaa.

Forest pelasi Manchester Cityä vastaan melko hyvän vierasottelun. Vieraat jopa hallitsivat toista puoliaikaa Rodrin ulosajon jälkeen. Nottinghamin otteet ovat muutenkin olleet paremmat kuin kaoottisen viime kauden alussa: Steve Cooper on saanut levottomaan joukkueeseen oikeanlaista rotia. City Groundilta ei ole helppo hakea pisteitä, ja isotkin joukkueet ovat olleet siellä ihmeissään. Terveystilanne Forestilla on tällä hetkellä hyvä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Brentford FC

@BrentfordFC
💬 Here come the thoughts of Thomas Frank ahead of Sunday's visit to the City Ground ⤵

#NFOBRE

Brentford tuntuu kipuilevan pitkää pelikieltoaan lusivan Ivan Toneyn poissaoloa. Toneyn lisäksi sairastuvalla on puolisen tusinaa peluria, joten Thomas Frankilla on sommittelemista kokoonpanon kanssa. Viikolla tuli lähtö Carabao Cupista, joka ei varmasti ollutkaan joukkueelle kauden päätavoite. Pisteitä tarvittaisiin, jotta Valioliigan kaudesta ei tulisi täysi pannukakku – viime kaudellahan Brentford oli aivan eri luokkaa kuin Nottingham.

Forestia voi pitää pikkusuosikkina kotonaan, ja vedot saadaan kotivoitolle. Riskiä voi tasata vaikka vedolla, joka palauttaa panoksen tasapelillä. Me lähdemme pystypäin vetämään suoraa kotivoittoa – Brentfordin vaikeudet jatkuvat sunnuntaina.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Nottingham 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.