Valioliiga su 01.01. klo 18:30

Nottingham - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chelsea pahasti ylikuormittunut! Mylviikö City Groundin yleisö Nottingham Forestin yllätysvoittoon?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat UP:n kohteella 135€ tilipussin uuden vuoden alkajaisiksi sekä ilmaisvedon kaupan päälle.

Chelsean ympärillä velloo kysymysmerkkejä. Pelaajatilanne on karmea. MM-kisat toivat mukanaan lisää jobinpostia ja joukkue on todella ylikuormittunut. Sarjanousija Nottingham Forest on lähestulkoon vieraiden vastakohta tässä suhteessa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Varmuudella Chelsean riveistä puuttuvat edelleen keskikenttäpelaaja N’Golo Kanté, jonka paluuennuste ajoittuu maaliskuun alkuun. Reece James on niin ikään sivussa pitkään ja palaa tällä tietoa kehiin helmikuun alussa. Helpotusta alakertaan on kuitenkin tulossa suhteellisen nopeastikin, kun sekä toppari Wesley Fofana että Ben Chilwell saattavat olla jo parin viikon sisällä valmiita takaisin viheriölle. Tämä ei tietysti City Groundin vierailulla auta.

Mateo Kovacic sekä Hakim Ziyech puolestaan palaavat kokoonpanoon Nottinghamia vastaan, mutta molemmilla on takanaan pitkä ja kuormittava MM-kisaurakka yllättäjäjoukkueiden Kroatian sekä Marokon riveissä. Armando Broja on Kantén, Jamesin, Fofanan sekä Chillwellin tavoin varmuudella sivussa. Lisäksi MM-viheriöllä tullut olkapäävamma pitää maalivahti Edouard Mendyn luultavasti yhä telakalla. Selvää on siis, että vieraiden lähtökohdat eivät ole parhaat mahdolliset.

Nottingham Forest

@NFFC
Hear from Steve Cooper ahead of Sunday's clash against @ChelseaFC at The City Ground. 🎙

Moni englantilaisasiantuntija oli todella ihmeissään, kun Nottingham sorvasi vaatimattoman alkukauden jälkeen Steve Cooperille pitkän jatkopahvin. Sen jälkeen punapaitojen peli kuitenkin on kohentunut silmissä ja myös tulosta on alkanut tulla – selvästi toimistolla tiedettiin, mitä oltiin tekemässä. Manchester United oli tiistain paluuottelussa liikaa, mutta villitseekö kotiyleisö isännän jälleen kerran vahvaan suoritukseen?

Hieman ennen taukoa esimerkiksi Liverpool sai kokea City Groundin taian, kun Nottingham Forest piti Jürgen Kloppin miehistöä vastaan pintansa ja nappasi 1–0-voiton. Morgan Gibbs-White saattaa olla pelikunnossa jo Chelseaa vastaan ja sama koskee paluuottelussa kolhua saanutta Jesse Lingardia. Varmuudella kehiin palaa Manchester Unitedista lainalla oleva Dean Henderson, joka ei luonnollisesti saanut sopimusteknisistä syistä torjua emoseuraansa vastaan. Muilta osin isäntien poissaolotilanteessa ei ole muutoksia.

Uhmapelaajat ennustaa Chelsealle vaikeaa alkua uudelle vuodelle. Vaikka joukkue väänsi tiistaina Bournemouthista 2–0-kotivoiton, ovat esimerkiksi Nottinghamin kaltaiset joukkueet saaneet revittyä valtavan edun MM-tauosta. Lukuisia Graham Potterin avainpelaajia oli kovalla kuormalla mukana Qatarissa, mutta esimerkiksi Cooperin ryhmä on saanut ladata akkuja, harjoitella suhteellisen ehjällä miehistöllä ja valmistautua kevääseen. Vuoden avauspäivän matsiin pelivalinnaksi otetaan maltillisella panostuksella hurjakertoiminen kotivoitto (1X2).

Heitä betsi Nottingham Forestille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Nottingham Forest), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Nottingham Forest” 25€ panoksella ja voit voittaa 135€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.