la 02.12. klo 19:30

Nottingham - Everton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Everton on sijoitustaan parempi joukkue, mutta nyt on kertoimet vinksallaan!

Nottingham Forest saa vieraakseen lauantaina City Groundille Evertonin. Sean Dychen luotsaama Toffees sai hiljattain 10 pisteen rangaistuksen, joka sysäsi joukkueen tietysti välittömästi putoamistaiston synkkyyteen. Pelillisesti Everton on kuitenkin ollut alkukaudesta niin hyvä, että ei tässä kuitenkaan ole vielä valtavasti syytä huolestua.

*100 euron edestä ilmaisvetoja tarjolla ilman kierrätystä! Tsekkaa lunastusohjeet tipsin lopusta!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nottingham on ollut odotetusti alempaa keskikastia eikä Steve Cooperin työpaikka ole välttämättä kaikkein vankimmalla pohjalla joulukuun kovaan ottelurumbaan lähdettäessä. Tricky Treesillä on nyt alla peräkkäiset tappiot West Hamille ja Brightonille, joten pisteitä olisi pian mielellään napsittava – muuten putomiskurimus alkaa realisoitua isännillekin.

John Percy

@JPercyTelegraph
Steve Cooper retains backing of #nffc owner Evangelos Marinakis ahead of crucial sequence of fixtures. Forest hierarchy determined to fully support Cooper, but clearly results have to be improved. telegraph.co.uk/football/2023/…
telegraph.co.uk

Nottingham Forest owner demanding immediate improvement with Steve Cooper safe for now

Cooper is under renewed scrutiny following the chaotic 3-2 defeat at home to Brighton on Saturday


Kotijoukkueelta on lauantaina sivussa Taiwo Awoniyi, Ibrahim Sangaré sekä Felipe. Beto ja Dominic Calvert-Lewin ovat Evertonilta luultavasti pelikykyisiä, mutta Amadou Onanan kuntoa yhä joudutaan hikoilemaan. Dele Alli ja ensi viikolla kehiin näillä näkymin palaava André Gomes ovat sivussa.

Forestin puolella ovat valuet tässä ottelussa, joten napsitaan kaikin mokomin isäntiä kuitille! Vaikka Everton on ollut tällä kaudella pelillisesti hyvä, ei tässä kuitenkaan tyystin tule kotietua jättää huomiotta. Forestin kuuluu tässä kotiyleisön edessä olla kaiken järjen mukaan suosikki.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Nottingham +0” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.