la 11.05. klo 19:30

Nottingham Forest - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chelsea on uudestisyntynyt! Takooko ryhmä supertähtensä johdolla loppukirin eurokentille?

Vahvan kevätvireen löytäneellä Chelsealla kiiluu europelipaikka silmissä. Newcastle – tai edes Tottenham – eivät ole saavuttamattomissa, mutta koko kolmikolla on rästiottelut eli siitä ei sinipaidoille etua ole tarjolla. Nottingham Forestilla on niin ikään yhä pelattaavaa, kun joukkue taistelee sarjapaikasta ensi kaudelle. Ennen viime viikkoista voittoa Sheffield Unitedia vastaan joukkue oli ottanut lähinnä kuokkaan kierros toisensa perään.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tällä hetkellä Mauricio Pochettinon Chelsea on kuin eri joukkue verrattuna kauden vaikeimpiin vaiheisiin. Sarjan suurimpien tähtien joukkoon ryminällä noussut Cole Palmer johtaa edestä ja edellisissä otteluissa hyviä onnistumisia on saanut myös läpi kauden käsittämättömällä tahdilla paikkoja tuhlannut Nicolas Jackson – pysyykö senegalilaisen ruuti kuivana vielä kauden lopuissa kolmessa kamppailussa? Jos pysyy, lontoolaisryhmä on vahvoilla.

Kaksi perättäistä nollapeliä Tottenhamin ja West Hamin kustannuksella paikalliskamppailuissa pelanneen vierailijan pelaajatilanne ei enää ole aivan yhtä karmea kuin esimerkiksi pari viikkoa sitten. Wesley Fofana, Romeo Lavia, Enzo Fernandez, Lesley Ugochukwu, Reece James, Ben Chilwell, Carney Chukwuemeka sekä maalivahti Robert Sanchez ovat kuitenkin edelleen telakalla.

Jos on Chelsean itseluottamus noussut hiljattain silmissä, samaa ei voi sanoa City Groundin isännästä. Pari edellistä kotiottelua ovat olleet hampaattomia esityksiä, vaikka mukaan mahtuu myös 2–2-tasuri Wolvesia vastaan. Chelsea-puolustus on suoriutunut edellisissä matseissa niin hyvin, että isänniltä vaadittaisiin pisteille päästäkseen nappionnistumista esimerkiksi tehokkuuden muodossa. Taistelu eurokentille pääsemisestä on selvästi lisännyt merkitystä lontoolaisleirissä, joka ei tällä hetkellä hyytymisen merkkejä osoita. Uhmapelaajien valinta lauantaille on vierasvoitto (1X2 – Chelsea).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.