Valioliiga pe 16.09. klo 22:00

Nottingham - Fulham

Valioliigan peräpään matsissa nähdään maaleja! Ota mahtikerroin kiinni!

Sarjanousijat Nottingham Forest ja Fulham kohtaavat perjantaina Valioliigassa. Viime viikonloppuna ei pelattu, joten nyt pitäisi tuoreita jalkoja piisata. Steve Cooperin luotsaama kotijoukkue on ilmoittautunut heti kauden alkajaisiksi putoamiskamppailuun ja erityisesti alakerta on ollut ajoittain pahoissa vaikeuksissa.

Nottingham on toistaiseksi päästänyt Valioliigassa kolmanneksi eniten maaleja, mutta maaliodottamastatistiikan mukaan puolustuspelaaminen on ollut sarjan huonointa. Nyt tulee Aleksandar Mitrovicin tasoinen heppu vastaan, joten Cooperin on keksittävä poppakonsteja.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN


Forestilta Moussa Niakhaté ja Omar Richards palaavat kentille lokakuussa. Orel Mangalan paluusta ei ole tarkempia tietoja, mutta tuskin perjantaina vielä on asiaa kentälle. Fulhamin riveistä Harry Wilson ja Manor Solomon jatkavat polvivammojensa parantelua. Antonee Robinsonin osallistuminen on vielä hämärän peitossa, mutta tarjolla on tarvittaessa muitakin hyviä hyökkääviä vaihtoehtoja vaspan tontille.

Otetaan lapulle perjantain kohtaamiseen suurimaalisuutta. Kumpikaan joukkue ei ole erityisemmin vakuuttanut puolustuspäässä ja perjantaihin lähtökohtana on ilman muuta kolme pistettä niin Marco Silvalla kuin Cooperillakin. Ottelusta on realistista odottaa iltavalaistuksessa intensiivistä ja maalipaikkoja pitäisi siunaantua aivan riittävästi vähintään kolmeen osumaan.

10 euroa pelirahaa