FA Cup su 20.03. klo 20:00

Nottingham - Liverpool

Nottingham Forest hakee nälkäisenä jatkoa onnistumisilleen! Pysyykö edes Liverpool perässä?

Nottingham on tiputtanut kerta toisensa perään Valioliiga-tason joukkueita jatkosta Englannin Cupissa. Viimeksi lauluun lähti kuitenkin isäntien käsittelyssä niin ikään ensi kaudelle paikasta Valioliigassa taisteleva Huddersfield. Liverpool pelasi aiemmin kuluvalla viikolla Arsenalia vastaan, mutta se on siitä huolimatta todella tukeva suosikki seuraavassa kamppailussa. Arsenalin sekä Leicesterin aiemmin pudottaneella isännällä on muutamia pelaajia sivussa, eikä sekään lupaa hyvää.

Steve Cooper on nostanut Nottinghamin syvältä hurjaan lentoon, mutta rajansa kai kaikella on. LIverpool vetää City Groundin – jälleen kerran – tupaten täyteen yleisöä, josta isäntä ammentaa jokaisella solullaan. On kuitenkin selviö, että seinä tulee jossain vaiheessa vastaan. Todennäköisimmin Jürgen Kloppin Liverpool on joukkueelle liikaa. Vierailija tulee kamppailuun todennäköisesti hieman optimoidulla kokoonpanolla, mutta se tuskin menoa haittaa. Trent Alexander-Arnold on varmuudella poissa ja James Milnerin, Konstantinos Tsimikasin sekä Mohamed Salahin tilanteet ovat auki. Kaikkien edellä mainittujen pelaaminen on toki mahdollista.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isännillä tilanne ei ole aivan yhtä ruusuinen. Scott McKenna on kysymysmerkki, varmuudella sivussa ovat puolestaan Max Lowe, Lewis Grabban sekä Steve Cook. Puolustuspää on ottanut siis pientä osumaa, eikä se välttämättä ole kovinkaan mairitteleva uutinen isäntien kannalta. Nottinghamilta on kuitenkin nähty äärimmäisen nälkäisiä ja periksiantamattomia esityksiä.

Pelivalintana tässä kamppailussa toimii mainiosti, että molemmat joukkueista onnistuvat maalinteossa. Liverpool on jopa naurettavan suuri suosikki matsiin, joten ei kotivoitonkaan hakeminen esimerkiksi tasoitusten kautta väärin ole. Vieraiden on oltava koko ajan varuillaan myös alaspäin. Nottinghamin ennakkoluulottoman asenteen jatkuessa myös Liverpool-väännössä se onnistuu iskemään – ennemmin tai myöhemmin.

10 euroa pelirahaa