Valioliiga su 16.04. klo 18:30

Nottingham Forest - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Isäntien hätä on isompi! Teurastaako Manchester United vastustajansa Anthony Martialin johdolla?

Manchester United pelasi kuluvalla viikolla Eurooppa-liigaa vaihtelevalla menestyksellä. Moni ottelua katsoneista ajatteli varmasti, että punapaidoilla olisi jo voitto takataskussaan, mutta niin vain kyseisen sarjan konkarijoukkue Sevilla kiri kahden maalin takaa rinnalle. Joka tapauksessa isäntien manchesterilaisten pelaamisessa oli paljon hyvää eikä vähiten hyökkäyspelilliseltä kantilta. Irtoaako repaleisesta Nottinghamista suvereeni voitto sunnuntaina?

Manchester United kärsii muutamista todella ikävistä poissaoloista, jotka iskevät lujasti paitsi alakertaan myös hyökkäyspäähän. Toisaalta vieraiden eduksi on sanottava, että sen vaihtoehdot yläkertaan ovat mittavat, mistä saatiin esimerkkiä viimeksi torstaina. Sivussa on huippuvireisen Marcus Rashfordin lisäksi argentiinalaisnuorukainen Alejandro Garnacho. Puolustuspäästä puuttuvat Raphael Varane sekä Lisandro Martinez, mutta myös pientä helpotusta lienee tiedossa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ainakin lauantai-iltana vaikuttaisi siltä, että Luke Shaw sekä Scott McTominay voisivat olla palaamassa remmiin jo sunnuntaina. Täysin varmaa tämä ei ole, mutta vahvan lisälatauksen kaksikon paluu voisi tuoda. Nuoren hollantilaislaitapuolustajan Tyrell Malacian esiintyminen ei täysin vakuuttanut viikolla, joten Shaw saattaisi löytää oman tutun paikkansa vasempana laitapuolustajana. Kysyntää voisi tosin olla myös Scott McTominaylle – siis jopa avaukseen asti.

Manchester United

@ManUtd
Time to reset and refocus ahead of Sunday's #PL test 👊

#MUFC || #NFOMUN

Jos on vierailla pienimuotoisia loukkaantumishuolia pätee sama myös kotijoukkueeseen, jolla huolet tosin eivät ole kovin pieniä. Nottingham Forest kärsii tällä hetkellä puuttellisesta materiaalistaan todella reippaasti, mikä on näkynyt valitettavan paljon myös tulosten valossa. Sivussa ovat Giulian Biancone, Chris Wood, Willy Boly, Serge Aurier, Renan Lodi, Gustavo Scarpa, Ryan Yates, Cheikhou Kouyaté, Moussa Niakhaté sekä Omar Richards. Lisäksi loukkaantuneiden listalla on maalivahti Dean Henderson, joka tosin ei muutenkaan saisi Manchester Unitedia eli emoseuraansa vastaan pelata.

Näistä lähtökohdista ottelun voittajasta ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Manchester Unitedilla riittää syvyyttä ja esimerkiksi Anthony Martial on antanut viime aikoina – viimeksi torstaina – sellaisia näyttöjä, että vastuuta on varmasti tiedossa lisää. Kuten sanottu, vieraiden tekeminen yläkerrassa on säilynyt poissaoloista huolimatta vakuuttavalla tasolla. Toki Rashfordin puuttuminen on kolhu, mutta ei mitään vertailussa kotijoukkueen nälkävuoden mittaiseen sairaslistaan. Pelivalinnaksi kaasutellaan mainiolla kertoimella vierasvoitto vähintään kahdella osumalla (Manchester United -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Manchester United -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Manchester United -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 74€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.