Valioliiga pe 17.03. klo 22:00

Nottingham - Newcastle

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousijan touhut eivät vakuuta! Tuleeko perjantaina voittojen tielle palanneelta Newcastlelta turpakeikka?

Valioliigan uutta kierrosta käynnistellään perjantaina City Groundilla, kun Nottingam Forest isännöi Newcastlea. Steve Cooperin luotsaama Tricky Trees teki molemmissa siirtoikkunoissa hurjia satsauksia, mutta nämä eivät juurikaan ole viime aikoina tuottaneet hedelmää. Eddie Howen miehistön käsissä voi kyyti olla pahimmillaan kylmää.

Nottinghamilla on jälleen varsin hurja määrä ukkoja sivussa – toki rosterissakin on iso miesvahvuus! Poissa perjantaina ovat Omar Richards, Giulian Biancone, Gustavo Scarpa, Dean Henderson, Chris Wood, Cheikhou Kouyaté, Taiwo Awoniyi, Scott McKenna ja Willy Boly. Brennan Johnson ja Wayne Hennesseykin ovat mahdollisesti sivussa, Johnson jopa todennäköisesti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle United FC

@NUFC
Eddie Howe on the mood after Sunday's win:

"We're desperate for another win. That doesn't change. The mood has been lifted for the win. We'd gone a few weeks without that feeling - we wanted to return to our best and I felt we did. Hopefully we can build on it."


Harakoilta Joelinton on vielä pelikiellossa. Lasaretissa ovat Anthony Gordon ja Emil Krafth. Ryan Fraser sen sijaan harjoittelee tällä hetkellä reservien kanssa – ilmeisesti motivaatiopuolella jokin mättää ja peliaikaa ei välttämättä enää heru Valioliigassa. Joelintonin poissaoloa on viime peleissä paikannut Allan Saint-Maximin.

Newcastle sai viimein viime viikonloppuna viiden ottelun mittaisen voitottoman otteluiden putkensa katki Wolvesin kustannuksella ja esitys oli maalipaikkojen valossa kelvollinen. UCL:ään selviytyminen näyttää haastavalta tehtävältä, mutta kenties perjantaina saadaan taas nykäys oikeaan suuntaan heikon isännän kustannuksella. Pelataan Howen poppoota 1X2-markkinassa.