Valioliiga pe 18.08. klo 21:45

Nottingham - Sheffield United

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Sheffield United jälleen käkättimeen? Bladesin rosteri ei vieläkään vakuuta!

Valioliigan kakkoskierros näkee päivänvalon perjantaina, kun sarjaan täksi kaudeksi noussut Sheffield United eli Blades vierailee City Groundilla viime kauden sarjanousijan Nottingham Forestin vieraana. Nottingham hävisi avauskierroksella niukalla marginaalilla Arsenalille ja Blades sen sijaan otti lukua kotikentällä Crystal Palacea vastaan 0-1. Nämä matsit ovat putoamistaistossa elintärkeitä!

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten pääset puskemaan betsin Nottinghamille täysin ilman riskiä!

Sheffield Unitedin valmistautuminen kauteen vaikuttaisi jääneen hieman puolitiehen. Tehdyt hankinnat eivät nyt aivan valtavasti vastustajia puistata ja Iliman Ndiayen myynti Marseilleen vei paljon tehoja joukkueen hyökkäyspäästä. Palace-ottelussa jäätiin pelillisesti harmillisen paljon alakynteen.

Nottingham Forest

@NFFC
Putting the work in on MD-2 💪


Felipe, Wayne Hennessey ja Omar Richards ovat Tricky Treesiltä sivussa perjantaina. Bladesilta on sen sijaan sivussa huomattavampi kööri pelaajia, kun John Fleck, Rhian Brewster, Ismaila Coulibaly, Jayden Bogle ja Rhys Norrington-Davies ovat sairastuvalla. Daniel Jebbisonin ja Ollie McBurnien tilanteet selkiytyvät ottelun alla.

Painetaan perjantaille betsit Forestille – Steve Cooperin ryhmä on ilman muuta valmiimpi näistä kahdesta kilpailemaan haastavassa Valioliigassa. Valitettavasti aivan massiivista valueta tässä ei enää ole, joten panostetaan sen mukaisesti!

Näin voitat Nottinghamin avulla yli 47€ riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee perjantain Valioliigamatsiin huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta 1X2 Nottingham kertoimella 1,90
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 47,50€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voitat joko aimo tukun riihikuivaa ja saat vähintäänkin panoksesi takaisin

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.