Valioliiga ma 08.05. klo 22:00

Nottingham - Southampton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ero kuin yöllä ja päivällä! Pysyykö Nottingham sarjassa vahvojen kotiesitysten turvin?

Äärimmäisen kutkuttava kamppailu putoamistaistelun kannalta pelataan tiistaina City Groundilla, kun Nottingham Forestin saa vieraakseen sarjajumbon Southamptonin. Vieraiden tilanne on todella tukala, mutta isännillä on vielä kaikki täysin omissa käsissä. Sekä Leeds että Leicester majailevat rinta rinnan punapaitojen kanssa ja ensin mainittu jopa ottelua enemmän pelanneena. Isäntien koti ja vierastilastoissa on eroa kuin yöllä ja päivällä.

Jatkopahvin Nottinghamiin kuluvalla kaudella saaneen Steve Cooperin miehistön esitykset ovat viime aikoina olleet jokseenkin kaksijakoisia. Merkittävä huomio on kuitenkin, että kotikentällä se on kyennyt tekemään huomattavasti paremmin tulosta kuin vieraissa. City Groundilla pelattuja matseja joukkueella on plakkarissa 17 ja niissä se on kerännyt leijonanosan pisteistään (24). Poissaolotilanne on vaikeuttanut tekemistä, mutta viime aikoina käytössä oleva pelaajisto on onnistunut mukavasti ja edellisessä kotikamppailussaan joukkue kaatoi vahvan Brightonin maalein 3–1.

Nottingham Forest

@NFFC
We'll see you tomorrow, Reds ❤️

Jonjo Shelvey, Brennan Johnson sekä Jack Colback saattavat ehtiä pelikuntoon jo tulevaan otteluun, joten siinä mielessä kotijoukkueen tilanne hieman paranee. Pitää toki muistaa, että ei sairastuvalla tyhjää ole sen paremmin Southamptonilla. Romain Perraud, Paul Onuachu, Mohamed Salisu, Valentin Livramento sekä Juan Larios jatkavat kuntoutumistaan.

Southamptonin edellisestä voitosta on aikaa yli kaksi kuukautta, jonka aikana ryhmä on kerännyt vaivaiset kolme tasapelipistettä. Noutaja tulee ja tällä kertaa se hakee joukkueen Mestaruussarjaan. Kuuden ottelun otannalla viisi tappiota kärsineen vierailijan suorittaminen on ala-arvoista eikä suhteessa todella vahva kotijoukkue Nottingham jakele mitään armopaloja. Betseissä kotivoitto on valttia (1X2)!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Nottingham Forest), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Nottingham Forest” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.