EFL Cup ke 11.01. klo 21:45

Nottingham - Wolves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolves oli lähellä kaataa Liverpoolin! Tankkaako Lopeteguin miehistö seuraavaksi suolaa Nottinghamin haavoihin?

Nottingham on City Groundilla kovan haasteen edessä, kun Liigacup-vieraaksi saapuu uudistunut Wolves. Susilauman tuore valmentaja on saanut joukkueesta irti jo tähän saakka sellaisia värejä, joiden olemassaolosta ei vielä hetki sitten osattu oranssipaitojen fanilaumoissa edes uneksia. Alla on loistava 2–2-tasuri Liverpoolia vastaan FA Cupissa.

Wolves on päässyt aivan uuteen lentoon Julian Lopeteguin alaisuudessa ja erityisesti hyökkäyspelaamiseen espanjalainen on tuonut oman sysäyksensä jo tähän saakka. Viime lauantaina Anfieldin nurmella nähtiin todella nälkäinen susilauma, joka jopa voitti Liverpoolin maalipaikoissa. Lopulta hurja taistelu päättyi numeroin 2–2, mutta Wolves-voitto ei todellakaan olisi ollut suuri vääryys – vietiinhän joukkueelta ottelun loppuhetkillä maalikin pois VARin kautta paitsioksi tuomittuna.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden sairastuvalla on edelleen tukku hyökkäyspään pelaajia, sillä ainakin Chiquinho, Pedro Neto sekä Sasa Kalajdzic puuttuvat kehistä. Lisäksi sivussa on Boubacar Traoré ja Daniel Podencen pelikunto on pienoinen kysymysmerkki. Viime aikoina vierailija on löytänyt mukavasti keinoja suoriutua käytettävissä olevalla materiaalillaan ja Nottinghamin loukkaantumistilanne on jopa Wolvesia pahempi.

Wolves

@Wolves
⚽️ Jota, 47'
⚽️ Jota, 81'

A Diogo double helped us to a 2-1 win at the City Ground back in 2017 ⏪

Ainakin laitapuolustaja Neco Williams sekä Cheikhou Kouyaté, Omar Richards, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté ja Jesse Lingard ovat sivussa. Viime aikoina maaliverkkojakin heilutelleen hyökkääjän Taiwo Awoniyin pelikunto puolestaan on hämärän peitossa.

Jos pelasi Wolves hyvän ottelun lauantaina Liverpoolia vastaan, samaa ei ikävä kyllä voi sanoa repaleisesta Steve Cooperin miehistöstä. Mestaruussarjajoukkue Blackpool rökitti isännän Englannin Cupissa lauantaina maalein 4–1. Tiettyjen kriittisten pelaajien puuttuminen näkyy Valioliigan tälle kaudelle nousseen ja kapealla materiaalilla varustetun joukkueen otteissa liikaa.

Wolves ei ole täydellinen, mutta Uhmapelaajat uskoo Lopeteguin joukkojen mahdollisuuksiin keskiviikkona. Vieraille tarjotaan todella maukkaita kertoimia – tiketille valikoituu susilauman voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Betsaa Wolvesia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasapeli ei vetoa – Wolves), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasapeli ei vetoa – Wolves” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.