Championship ti 17.05. klo 21:45

Nottingham - Sheffield United

Forest Wembleylle!

Tiistain nousukamppailussa haetaan vastusta nousufinaaliin eilen selvinneelle Huddersfieldille, joka jatkoi brittiosumien sarjaa. Todennäköisemmältä finaaliparilta näyttää Nottingham, joka oli vieraspelissä todella hyvällä jalalla, ja vain lisäajalla päästetty kavennusmaali hieman hillitsi iloa – tosin sekin satoi overia vetäneiden Uhmapelaajien laariin. Toisessa ottelussa paineet ovat Sheffield Unitedilla, jonka pitää parantaa paljon, jotta Wembleyn portit aukeaisivat joukkueelle.

Steve Cooperin alaisuudessa uuden elämän saanut Nottingham ei näyttänyt nousijakandidaatilta vielä syyskuussa. Cooperin alaisuudessa loistanut Forest on ollut erityisen kova kotonaan City Groundilla – tämän vuoden puolella vain Liverpool on hakenut onnistunut hakemaan sieltä voiton pari kuukautta sitten FA Cupin pelissä. Forestin kokoonpanotilanne paranee tähän matsiin, sillä vain Lewis Grabban sekä Max Lowe ovat loukkaantuneiden kirjoissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Sheffield Unitedin loukkaantumislista on oleellisesti pitempi, eikä siihen ole odotettavissa sen ihmeempiä muutoksia tähän peliin. Paul Heckingbottomin pitää ammentaa henkeä lauantain yliaikamaalista, sillä se oli nousutaistelun suhteen todella tärkeä. Pärjääminen vieraissa vaatii myös tasonnostoa, sillä Blades on isossa kuvassa ollut jossain määrin kotiriippuvainen joukkue.

Forestin ei siis ole pakko voittaa tätä ottelua Wembleylle päästäkseen, mutta silti tässä matsissa kotivoitto kiinnostaa vetomielessä. Nottingham on tällä hetkellä terveempi ja paremmassa iskussa. Kotietua ei sovi vähätellä, vaikka tasapeli joukkueelle riittääkin. Se on tässä tapauksessa korkeintaan panoskokoa pienentävä tekijä.

10 euroa pelirahaa