UHMAPELAAJAT ma 02.01. klo 18:00

Nuoret Leijonat - Pelipäivän lappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kanadalla voi olla yksi kompastuskivi! Pelaa Nuorten Leijonien pelipäivän kuponkia ja saat 25€ ilmaisvedon

Pelaa Uhmapelaajien tekemää lappua Nuorten Leijonien pelipäivälle ja saat 25€ ilmaisvedon. Ilmaisbetsin kannalta ei ole väliä, osuuko kuponki – saat sen joka tapauksessa. Tsekkaa toimintaohjeet vihjeen lopusta ja lyö lappu sisään!

Pudotuspelit käynnistyvät maanantai-iltana ja Nuoret Leijonat on mukana – se tarkoittaa myös mehevää pelipäivän kuponkia. Suomi kohtaa rakkaan vihollisen, kun vastaan luistelee kisojen alkulohkovaiheessa Halifaxin lohkossa kollektiivina säväyttänyt Juniorkronorna. Tämän hetken suurimmat ennakkosuosikit USA sekä Kanada pääsevät omissa otteluissaan vauhtiin myöhemmin illalla, joten junnuherkku ei suinkaan pääty Suomi–Ruotsi-vääntöön. Onko yllätyksiä luvassa tässä vaiheessa ja mikä voi olla Kanadan kompastuskivi?

1. Suomi – Ruotsi

1. erä – Tasapeli (1X2) / kerroin 2,30

Nuorten Leijonien lähtö pudotuspeleihin ei todellakaan ole helppo, kun vastaan luistelee hyökkäyspään taitoa pursuava Ruotsi. Juniorkronornan alkulohko päättyi hyvin samalla tavalla kuin Suomella – Kanada vyöryi väkisin 5–1-voittoon ja osoitti paremmuutensa alusta loppuun. Tomi Lämsän miehistö puolestaan otti takkiin Yhdysvalloilta maalein 6–2. Matsista ei suomalaisittain jäänyt paljoa kerrottavaa, sillä tasoero oli niin ikään silmiinpistävä. Suomen ja Ruotsin keskinäisestä kamppailusta on odotettavissa kaikkea muuta kuin toisen selkeä ylikävely.

Ruotsin tekeminen on ollut aiempiin kisoihin verrattuna organisoidumpaa ja omassa päässä se on ollut vahva – viimeisenä lukkonaan Djurgården-kassari Carl Lindbohm, joka pelaa vahvaa turnausta. Lämsän valmennusjohto teki erikoisen valinnan Yhdysvaltoja vastaan, kun se siirsi huippuvireisen Jani Lampisen syrjään ja Aku Koskenvuo pelasi maalilla. Jos ihmeitä ei ole tapahtunut, Lampinen palaa uuniin Ruotsia vastaan tulos tai ulos -ottelussa. Kumpikin joukkue on karttanut riskejä viimeiseen asti, mikä on myös osin ollut ongelmallista. Kovan panoksen matsissa tunnusteleva alku ei yllättäisi ja avauserän tasuri istuu kupongille mainiosti.

2. Yhdysvallat – Saksa

Tasoitus – Yhdysvallat -5,5 / kerroin 2,25

Yhdysvallat oli Suomea vastaan viimeisellä alkulohkokierroksella valovoimainen. Joukkueesta paistoi halukkuus, rohkeus ja kiekollinen taito, jotka nousivat matsin edetessä parhaalla mahdollisella tavalla esille amerikkalaisten näkökulmasta. Saksa romahti lopulta peräti 8–1-tappioon Tšekkiä vastaan ja suurta huolta aiheutti, kun joukkueen tärkein pelaaja eli maalivahti Nikita Quapp jouduttiin vetämään vaihtoon 2–0-tilanteessa. Jos ja kun ykköstorjuja ei pysty Yhdysvaltoja vastaan pelaamaan, tiedossa on yksi turnauksen pahimmista löylytyksistä. Kakkosmaalivahti Simon Wolf torjuu laukaukset, joita ei ehdi väistää.

3. Kanada – Slovakia

Slovakia maalimäärä – yli 1,5 / kerroin 1,82

Kanada on tässä turnauksessa materiaaliltaan täysin ylivertainen joukkue, eikä suoraan sitä vastaan kannata pelata latin latia. Puolivälierässä maalimäärä nousee kuitenkin väkisin, kun vaahteralehtipaitainen miehistö pääsee määrittämään ottelun tahtia. Slovakian superyksilöiden potentiaali on kuitenkin poikkeuksellinen ja sitä on päästy ihastelemaan tässä turnauksessa useaan otteeseen.

Jos Kanada-ryhmästä pitäisi nostaa yksi heikkous – jopa mahdollinen kompastuskivi – olisi se maalivahtipelaaminen. Alkujaan ykkösveskariksi kaavailtu Benjamin Gaudreau ei onnistunut, joten sittemmin on ollut Thomas Milicin vuoro näyttää kyntensä.

Milic pelaa sellaisen joukkueen takana, että ei mitään järkeä. Käytännössä voittoihin olisi riittäisi, että torjuu noin puolet kiekoista. Vielä ei kuitenkaan 19-vuotiasta Seattle Thunderbirdsin nuorukaista ole kunnolla testattu. Pystyvätkö Filip Mesar, Dalibor Dvorsky, Simon Nemec ja kumppanit tarjoilemaan Kanada-veskarille haastetta? Etenkin erikoistilanteista Slovakia saa takuulla mahdollisuutensa ja taitoa sillä riittää, joten ryhmä voi hyvin onnistua räppäämään useamman osuman Milicin selustaan.

OTA ILMAISVETO JA VOITA 235€ NÄIN:

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ Nuorten Leijonien pelipäivän kupongille (kuva alla), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa Uhmapelaajien laatima lappu tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Nuorten Leijonien pelipäivän lappu

Toimi näin:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva lappu 25€ panoksella ja voit voittaa 235,5€.
4. Kun kuponki ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.