U20 MM-kisat 2022 ti 09.08. klo 21:00

Nuorten MM-kisat - Mestaruusveto

Mikä joukkue nostaa kannua? Nuoret Leijonat on valmiina uusintakoitokseen vahvistuneella miehistöllä!

Jääkiekon nuorten MM-kisat ovat jo kulman takana – Suomi avaa oman urakkansa 10. elokuuta ja se pääsee kisoihin erinomaisesti valmistautuneena. Vaihtuvuutta on vuodenvaihteen tynkäkisoihin nähden ollut todella vähän ja tärkeimmät tähdet on saatu mukaan. Nuoret Leijonat haastaa Kanadan mestaruustaistoon melko tasapäisesti, mutta kertoimet ovat hieman eri mieltä – pelattavaa siis riittää!

Loistavasti kautensa Mikkelin Jukureissa päättänyt Aatu Räty joutui vuodenvaihteessa jäämään pois kisakoneesta viime hetkillä ilmenneen koronatartunnan vuoksi. Nyt New York Islandersin viime kesän varaus saa kuitenkin mahdollisuutensa, kun hän on yksi johtavista pelaajista Nuorten Leijonien kokoonpanossa. Rädyn lisäksi myös tänä kesänä ykköskierroksella NHL:ään varatut hyökkääjät Joakim Kemell sekä Brad Lambert ovat mukana kisoissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jälleen kerran Suomen joukkue on todella yhtenäinen joukkuepeliryhmä, jolla ei ole heikkouksia. Maalivahtiosastolla on useampi erinomainen vaihtoehto Juha Jatkolasta alkaen. Alakerrassa nähdään Liigassa kiekollisten puolustajien eliittiin itsensä pelannut Toronto Maple Leafs -varaus Topi Niemelä, joka oli jo 2021 kisoissa erinomainen. Lisäksi Suomen alakerrassa luutivat esimerkiksi TPS:n Eemil Viro sekä Ruben Rafkin ja lupaava Aleksi Heimosalmi.

Kanada ja Ruotsi ovat näissäkin kisoissa todella yksilökeskeisiä ryhmiä. Suomen joukkueessa on laaja ja laadukas materiaali. Hyökkäyspäässä on neljä kentällistä, joista jokainen pystyy tekemään tulosta omassa roolissaan. Kasper Simontaival, Roni Hirvonen, Ville Koivunen sekä Samuel Helenius ovat aiemmissakin kisoissa olleet rooleissaan todellisia profiilipelaajia. Mukaan mahtuu toki muutama uudempikin tuttavuus, mutta tällä rungolla menestystä on rakennettu pitkään ja hartaasti. Olisiko kunnon palkinnon aika?

Mestaruuskertoimissa on selvä yliarvostus Kanadalle. Tietysti joukkueessa on nimimiehiä, huippuvarauksia ja jopa miesten maajoukkueessakin edustaneita pelaajia, mutta millainen on miesten asennoituminen ja motivaatio näissä kisoissa? Esimerkiksi Kent Johnson on pelaaja, johon kohdistuu järjettömät odotukset – samoin Craig McTavish. Ei jaksaisi yllättää, vaikka molemmilta miehistä nähtäisiin astetta hiljaisemmat kisat. Kanada on loppupeleissä todella yksilövetoinen ryhmä ja se on vaahteralehtimiehistön suurin ero esimerkiksi vertailussa Suomeen.

Sportaza tarjoaa Nuorten Leijonien mestaruudelle todella maukkaan kertoimen 4,90! Tähän kelpaa tarrata kiinni kaksin käsin. Avaa tästä pelitili, ota haltuun tervetulobonarit ja muut huipputarjoukset sekä loistava mestaruuskerroin. Näissä kisoissa Suomen nuorukaisten odotus palkitaan!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa