F Liiga la 22.10. klo 17:00

Nurmon Jymy - FBC Turku

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan häntäpäässä rähistään – BeeCee valmistelee yllätystä ja vieraskerroin maistuu!

Jymy päätti kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa viimeksi EräViikinkien kustannuksella ja nyt sillä on oiva sauma jatkaa voittokulkua. Nurmolaiset ovat väläytelleet potentiaaliaan tälläkin kaudella mutta toisaalta esityksiin on mahtunut mukaan myös totaali kyykkäyksiäkin.

Jari Hankkio on ollut hyvässä iskussa ja kovissa liemissä keitetty maalitykki luo hyökkäyssuuntaan tietynlaista uskottavuutta. Matias Mäenpää on nakutellut konkarin vierellä pian kympin täyteen ja kakkosviisikossa Riku Hakanen lyönee shown tänäänkin päälle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

FBC Turun kausi on ollut juuri niin surullinen kuin pitkälti osattiin odottaakkin. Seurahistorian ensimmäinen F-liigavoitto Lasbista ei niin sanotusti avannut ketsuppipulloa, vaan päinvastoin: Viimeisissä kolmessa ottelussa BeeCee on naulattu arkun pohjalle yhteismaalein 8-35 (-27).

Mikko Stenforsin materiaali on todella rajallinen, joskin paketti on silmämääräisesti varsin oiva sekoitus nuoruuden intoa sekä kokemusta. Taso ei ryhmän sisällä paljoa heittele mikä toisaalta tarkoittaa ettei turkulaisten keihäänkärkikään kovin terävä ole. Aaro Ollikainen on osunut tolppien väliin kahdeksan kertaa ja kaipailisi alkukaudesta kovassa liekissä ollutta Pyry Kauppista pikaisesti takaisin rinnalleen. Maalinsuulla Jens Beijar on antanut paljon anteeksi mutta selkäranka tälläkin saralla on taivutettu jo likimain ääriasentoonsa.


Jymy on joukkueista parempi ja kotonaan selvä ennakkosuosikki mutta markkinan likimain 80% voitto-odotus on jo täysin yliampuvaa. Nurmolaisten pelityyli puree parhaimmillaan altavastaajana ja vuosien saatossa lakeuksilla on sössitty näitä “varmojavoittoja” ennenkin. Lyödään uhmakkasti vieraita tasoituksella, joskin suurimmat pelimerkit on syytä pitää piilossa.