pe 15.10. klo 02:00

New York Rangers - Dallas Stars

Saako Rangers kasattua rivinsä nöyryytyksen jälkeen Dallasia vastaan?

Dallas Stars aloittaa ensi yönä NHL-kautensa New York Rangersin vieraana. Dallasia pidetään yhtenä keskisen divisioonan vahvimmista joukkueista, kun taas Rangersin odotetaan jäävän juuri ja juuri pudotuspelien ulkopuolelle. Kertoimissa Rangers on kuitenkin selvä ennakkosuosikki. Pelivalintamme on Dallasin vierasvoitto.

New York Rangers avasi kautensa viime yönä Washington Capitalsia vastaan. Ottelusta ei voi antaa Rangersille hyvää arvosanaa, kun nenille tuli rumin 1-5 lukemin. Erityisen heikkoa oli Rangersin erikoistilanne peli. Washington iski peräti kolme ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaalin ottelussa.

Betsaa 1€ Coloradolle – saat 30€ ilmaisvedon jos Arizona kaatuu

Iske sunnuntain matsiin euron paukku Coloradon voitolle – jos hurrikaani pyyhkii pöydän, saat 30 euron ilmaisvedon!

☝️Lisäksi saat ensitalletuksesi tuplana!

OTA TÄSTÄ

Dallas on puolestaan vahvistunut huimasti viime kaudesta. Joukkueen nimekkäin hankinta on veteraanipuolustaja Ryan Suter, mutta tärkeimmät vahvistukset tulevat sairastuvalta. Tyler Seguin, Roope Hintz, Aleksandr Radulov ja Joel Kiviranta ovat viimein kaikki samaan aikaan pelikunnossa. Kokonaisuudessaan Dallasin miehistö ei ole juurikaan muuttunut vuoden 2020 pudotuspeleistä, joissa Stars eteni Stanley Cup -finaaleihin asti.

Rangersin lähtee otteluun eilisen ottelun väsyttämänä, kun taas Dallas on raikkaalla jalalla liikkeellä. Pidämme Dallasin joukkuetta vahvempana myös paperilla vahvempana. Alkukaudesta NHL-ottelut on vaikeammin ennustettavia, mutta tässä kerroinasetelmassa iskemme ilomielin lapulle kakkosen Dallasin vierasvoitolle.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %