NHL pe 10.06. klo 03:00

New York Rangers - Tampa Bay Lightning

NHL:n pudotuspeleissä vastakkain ovat maailman parhaat maalivahdit

Ensi yönä New York Rangers ja Tampa Bay Lightning kohtaavat jännittävässä vitospelissä. Sarja on tasan 2-2 tilanteessa, ja historiallisesti vitospelin voittaja matkaa jatkoon kovalla prosentilla. Panokset ovat todella kovat ja peli tarkkaa. Pelivalintamme löytyykin tänään maalimäärästä.

Tampa Bayn ja Rangersin välisessä ottelusarjassa vastakkain ovat kaksi maailman parasta venäläisvahtia – ehkä kaksi parasta maalivahtia ylipäätään. Alkusarjasta valtikkaa heilutti Igor Shesterkin. Nyt Andrei Vasilevski on noussut myös omalle tasolleen. Alkusarjassa Rangersin kotiyleisö yritti horjuttaa Vasilevskia, mutta huutelu vain ruokki kokeneen venäläisvahdin nälkää. Kahden eliittivahdin kohtaamisessa maaliodottama on luontaisesti alhaalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottelusarjassa ei ole aiemminkaan nähty paljoa maaleja. Kolmesta viime ottelusta jokaisessa on nähty maksimissaan viisi maalia. Maalivahtipelin lisäksi vähämaalisuudelle löytyy joukkueiden pelitavasta. Siinä missä läntisessä konferenssissa on hakattu jokaisella kierroksella käsittämättömiä maalisaldoja, idässä on pelattu ensimmäisiltä kierroksilta asti tarkkaa pudotuspelilätkää. Alivoimapelikin joukkueilla on todella kovassa tikissä, kuten tähän aikaan vuodesta kuuluukin. Edellisessä ottelussa jaettiin yhdeksän jäähyä, mutta nähtiin vain yksi ylivoimamaali.

Uskomme, että Rangersin ja Tampa Bayn vähämaalinen trendi saa jatkoa ensi yönä. Shesterkin ja Vasilevski ovat todella kovassa vireessä, ja joukkueet heidän ympärillään pelaavat erinomaisesti. Kummankin joukkueen hyökkäyksestä löytyy sen verran ruutia, että emme sentään lähde pelaamaan alle 4,5 maalin kokonaismäärää. Sen sijaan alle 5,5 maalimäärä tuntuu jo huomattavasti houkuttelevammalta. Ei muuta kuin lappu vetämään ja yöllä jännäämään huikeaa matsia!

10 euroa pelirahaa