NHL la 30.04. klo 02:00

New York Rangers - Washington Capitals

Venyttääkö Washington Rangersin tappioputkea?

NHL:n runkosarja vetelee jo viimeisiään. New York Rangers kohtaa viimeisessä runkosarjakamppailussaan Washington Capitalsin. Kumpikin jengi on suuntaamassa pudotuspeleihin, mutta kummankaan viime aikojen vire ei vakuuta. Paremmin viime aikoina on pelannut Washington Capitals, jota pidämme ennakkosuosikkina. Kertoimissa asia on päinvastoin, joten hieromme tyytyväisinä käsiämme yhteen ja iskemme rahamme Capitalsin vierasvoitolle.

Rangers on jo kolmen ottelun tappioputkessa. Ensin joukkue sai turpiin Boston Bruinsilta ja Carolina Hurricanesilta, mutta viimeisin tappio Montreal Canadiensille oli jo nolo. Häviö nostaa myös isoja kysymysmerkkejä Rangersin kyvystä pärjätä pudotuspeleissä. Toisaalta on hyvä muistaa, että Rangers on ylisuorittanut koko kauden ajan. Ei ole sattumaa, että joukkueen maalivahti Igor Shesterkin on ehdolla NHL:n arvokkaimman pelaajan Hart Trophyn voittoon. Toisin sanoen Rangers on ollut paikoitellen sen verran kehno, että lähinnä hyvä maalivahtipeli on kantanut joukkuetta runkosarjan aikana. Viime aikoina Shesterkinin sadekehä on kuitenkin alkanut hieman himmetä, mikä näkyi Carolinaa ja Bostonia vastaan.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Washington on niin ikään kompuroinut. VIimeisistä neljästä ottelustaan joukkue on voittanut vain yhden. Toisaalta toinen tappioista tuli vasta rankkareilla hurja vireistä Toronto Maple Leafsia vastaan, joten Capsin kohdalla ei voida puhua mistään kovin syvästä sukelluksesta. Capitalsin joukkueesta sivussa on todennäköisesti Aleksandr Ovetshkin, mutta joukkueesta löytyy kyllä paikkaajia. Rangersin viime aikojen otteet ovat olleet sen verran pehmeitä, ettei Washingtonilta vaadita edes sataprosenttista suoritusta voittoon.

Matsista voi odottaa ennakolta melko tasaista, mutta Rangersista emme saa millään muotoa ennakkosuosikkia. Näin ollen Washingtonin vierasvoitto nousee houkuttelevaksi kohteeksi, vaikka viime aikoina onkin ollut hieman töyssyistä. Reilusti yli kakkosen kerroin on enemmän kuin riittävä.

10 euroa pelirahaa