ma 07.06. klo 01:00

New York Subliners - Dallas Empire

Subliners on aikasempia kohtaamisia parempi joukkue – Dallas kuitenkin kiinnostaa vetojen osalta!

Viikonloppu päätetään CoDien osalta kolmella ottelulla, joista eniten kiinnostusta herättää Dallas Empiren ja NY Sublinersin välinen taisto. Dallas on vienyt kaikki kauden kolme aikaisempaa kohtaamista, mutta pelillisesti Subliners on kuitenkin tällä hetkellä reilusti edellä. Venyykö Dallas, vai jatkuuko Sublinersin lento?

Dallasin kausi on ollut kaikilla mittareilla pettymys, vaikka itse recordi ei ole mikään äärimmäisen huono. Ottaen kuitenkin huomioon sen, että jäljellä on viime vuoden mestaruusjoukkueesta kolme pelaajaa höystettynä LA Guerrillasista hankitulla Vividillä, pitäisi Dallasin taistella keskikastin sijaan kärkipaikoista. Vividin hankkiminen pitkällä tähtäimellä voi nostaa joukkueen tasoa, mutta ei pelaaminen missään nimessä ole valmista. Neljäs Stage alkoi voitolla London Royal Ravensia vastaan, mutta Toronto Ultra jätti Dallasin täysin jalkoihin.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Sublinersin kausi on ollut loistava ja etenkin Hydran tulo nosti joukkueen tasoa valtavasti. Tällä hetkellä Subliners on hardpointissa luultavasti sarjan paras ja search and destroyssa kehitystä on tapahtunut. Stage alkoi vaikealla ottelulla Florida Mutineersia vastaan, mutta lopulta kuitenkin voitto tuli lukemin 3-2. Erityistä latausta on luvassa, kun kauden alla viime vuoden mestaruusjoukkueesta pudotettu Clayster johtaa Sublinersia ja tulisieluinen In Game Leader haluaa varmasti näyttää entisille joukkuelaisilleen.

Subliners on selvästi vahvempi ja ehjempi joukkue, mutta pientä peli-ideaa päästään hakemaan Dallasin tasoitusten avulla. Hardpoint on ollut myös Dallasin paras pelimuoto ja Vividin tulon myötä search and destroysta voidaan odottaa nousevan Dallasin tuki ja turva. Control ei puolestaan ole toiminut kummallakaan joukkueella, mutta erityisesti Dallas on ollut suurissa vaikeuksissa. Lapulle napsitaan kuitenkin +1,5 tasoitusta, jota voidaan ostaa maltillisella panostuksella.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %