su 10.03. klo 18:00

Nykvarn - Mullsjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Maksaako supertähden loukkaantuminen jopa sarjapaikan? – Vierailijalle tarjolla ilmaista itsetunnon kohotusta playoffsien kynnyksellä.

Ruotsin Superliigan toiseksi viimeiseltä runkosarja-rundilta poimitaan kermat kakun päältä, kun Mullsjö vierailee ontuvan Nykvarnin kotiluolassa. Isoilla odotuksilla pääsarjaan noussut kotijoukkue on todellisen pudotusuhan alla, eikä korkeimmalla sarjatasolla säilyminen ole enää edes “Steelersin” omissa käsissä. Vierailla ei liiemmin ottelussa ole panosta, mutta pääluotsi Johan Kihlblomin suojatit on länsinaapurista se viimeinen seura, joka laittaa hommaa missään tilanteessa läskiksi!

*Skrollaa tipsi loppuun ja lunasta jopa 5×20€ kierrätysvapaat ilmaisvedot!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nykvarn on ollut kauden suurin pettymys. Suurimmissa uhoissa ennen kauden alkua joukkuetta povattiin jopa pudotuspeleihin ja usean asiantuntijan mukaan joukkuetta tituleerattiin “parhaimmaksi sarjanousijaksi ikinä”. Seinä tuli Södermanlandissa yllättävän nopeastikkin vastaan ja pitkäänhän joukkue onkin rimpuillut sarjataulukon häntäpäässä. Kotijoukkue on osittain joutunut sijaiskärsijäksi myös loukkaantumisten suhteen: Jesper Lindström pääsi kirmaamaan pelikentille vasta kauden puolivälissä, Valdemar Ahlrothin kausi päättyi jo marraskuussa ja viimeisimpänä supertähti Hampus Ahren klonkkasi pelikentiltä ulos noin kuukausi takaperin. Materiaali on loppukauteen todella rajallinen ja etenkin Ahrenin poissaolo on syytä merkitä extra-paksulla tussilla arvioihin.


Mullsjö on jälleen kerran menossa heittämällä kohti tosipelejä, joskin kevään rypistyksestä tuskin on kovinkaan pitkää tulossa. Tulosvalmis ykkösvitja Pelle Tareniuksen, Sebastian Palmqvistin sekä Joel Ingessonin johdolla on sarjan laadukkaimpia, ja kokeneen ratsukon takana nuori Tim Lindberg on ison valuen sijoitus tulevaisuutta ajatellen. Pallollisesti laadukas MAIS on yksi sarjan parhaiten valmennetuista joukkueista ja “underdog”-asemasta on jälleen kerran revitty kaikki hyöty irti. Tolppien välissä Jonathan Larsson on koko runkosarjan otannalla sarjan parhaimmistoa ja luonnollisesti tehokkaiden kärkitiikereiden johtama ylivoimakin on ollut tuottava erikoistilanteissa.

Nykvarn varmasti repii kotihurmiosta lisäpotkua, eikä tästä välttämättä mitään puistokävelyä vieraille ole luvassa. Tasoero näillä kokoonpanotiedoilla on kuitenkin täysin selvä ja yhtään vieraiden mentaliteettia tuntien helposta runkosarjan loppuohjelmasta haetaan vielä hyvää sykettä pleijareihin. Kotijoukkueen menestyksen puolesta ei pysty tässä mitenkään argumentoimaan ja XLBetin suoraan vierasvoittoon pusketaan isolla sisään!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Mullsjö voittaa” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.