su 14.01. klo 17:00

Nykvarn - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousijan odotukset olivat tapissa, mutta taso ei vain riitä – Vieraille tarjolla maltillinen tasoitus kipeällä kertoimella!

Länsinaapurin salibandy tarjoilee betsaajille viikon päätteeksi todellista herkkua, kun piskuinen Nykvarn isännöi kärkipään Kettulaumaa. Pixbo oli viime kevään sensaatio ja Uhmapelaajienkin uskollinen sotaratsu, eikä tahti tunnu hiipuvan. “Steelers” saa tässä edelleen markkinoilla rutkasti arvostusta, vaikka realiteetit ovat iskeneet vasten kasvoja jo aikapäivää sitten.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nykvarnista povattiin ennen kauden alkua historian parasta sarjanousijaa, mutta pääsarjan karu arki on yllättänyt “tähtisikermän” housut kintuissa. Tosipeleihin ei tule olemaan mitään asiaa ja paine sarjataulukon pohjalta on edelleen läsnä. Hampus Ahren on yksilönä aivan planeetan kärkeä, mutta dominoivan syöttölautasen vierestä uupuu todelliset maalintekijät. Kapteeni Karl Ahlrothin loukkaantuminen syö uskottavuutta, eikä pitkän huilin jälkeen askiin palannut Jesper Lindströmkään ole vielä lähelläkään huippukuntoaan. Markus Jonsson on takalinjoilla sarjan yliarvostetuimpia yksilöitä, joten siirtomarkkinoiden “ylivoimaisen voittajan” rosteri ei oikeasti olekkaan niin hyvä kuin mitä suurinosa kauden alussa povasi.


Pixbo keikkui pitkään sarjan piikkipaikalla, mutta nyt tuloksellisesti pienen notkahduksen jälkeen “Ketut” on valahtanut sijalle neljä. Joukkue voidaan edelleen luokitella kärkikaksikon suurimmaksi haastajaksi ja pelillisesti Mölnyckessä ollaan otettu valtavia harppauksia eteenpäin parin viime vuoden aikana. Oskar Weissbachin ja Felix Lanverin johdolla hyökkäys on tikissä ja takalinjoilla nuori Daniel Kalentun on noussut ryminällä sarjan parhaimmistoon. Tolppien välissä Jon Hedlund on edelleen maailman paras pelipaikallaan ja on näin ollen valtava voimavara joukkueelle jokaisena iltana.

Nykvarn on rimpuillut isompiaan vastaan varsin uskottavasti, eikä se Pixbollekaan mitään puistokävelyä tule tarjoilemaan. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Ketut näytti viimeisellä kaksikymppisellä kaksikon todellisen eron ja nytkin mikä tahansa muu kuin vierasvoitto Furuborghallenissa olisi iso yllätys. Vähintään kahden maalin voitto Pixbolle napsuu peruspäivänä liki seitsemän kertaa kymmenestä, joten Netbetin markkinatoppi on selvä valinta pelitositteelle.