PDC pe 16.12. klo 22:00

O'Connor - Greaves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tsekkaa tää! Kylmähermoinen nuori nainen laittaa dartsissa kaksilahkeisille hanttiin!

Dartsissa on otettu viime vuosina askelia tasa-arvon suhteen, ja viime vuosina naisille on varattu omien turnausten lisäksi paikkoja myös esim. dartsin maailmanmestaruuskilpailuihin. Vuonna 2019 Fallon Sherrock oli ensimmäinen nainen, joka voitti PDC:n MM-kisoissa miespelaajan. Tänä vuonna superlahjakas 18-vuotias Beau Greaves vei paikan Sherrockin nenän edestä – tosin myös Sherrock pääsi lopulta mukaan kisoihin. Greaves on niin hyvä heittäjä, että ensimmäisen kierroksen kisa Alexandra Palacessa tulee olemaan erityisen huomion kohteena.

Vastaansa nuori naismestari saa William O’Connorin, joka on ihan kunnioitusta herättävä pelaaja. Maailman listan 37. sijalla oleva irkku on kolmissa viime kisoissa selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle, mutta kaikilla kerroilla kaavio on ollut armoton ja vastukset kovia. Tänä vuonna mies on tehnyt tasaista jälkeä, ja aivan viime ajat miehen keskiarvot ovat olleet linjassa yleistason kanssa. Kokemus raivoisasta MM-areenasta on O’Connrille etu.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Greaves on naisten dartsissa ainutlaatuinen lahjakkuus, ja naisten puolella menestystä tulee riittämään tällä levelillä pitkään. Miesten kanssa haaste on toki isompi, mutta parhaimmillaan Greaves on heittänyt kisassa keskiarvoksi 107.86, jolla kyllä laitetaan tiukasti kampoihin myös kaksilahkeisille. Viime aikoina naisten kisoja dominoineella nuorella tähdellä ei tuntuisi olevan hermoja ollenkaan, ja onkin mielenkiintoista nähdä, vapiseeko tikka Ally Pallyn lauteilla.

Ottelusta voi hyvinkin tulla kertoimia tasaisempi, ja otetaan erähändäriä Greavesille. Tällä tasoituksella saa pelin vielä niukasti hävitäkin. Tästä ottelusta tulee taatusti mielenkiintoinen, ja yleisö tulee elämään matsissa tunteella!