CS ke 14.09. klo 17:00

OG Academy - 9INE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isoa kerrointa mä metsästän! Kertoimenlaskijat aivan kujalla!

Keskiviikon toiseksi viimeisessä Counter-Strike -vihjeessä käsitellään OG Academyn ja puolalaisjoukkue 9INE:n välistä klo: 17:00 alkavaa ottelua CCT-turnauksessa. Kyseessä on D-lohkon elimination-ottelu, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja etenee turnauksessa eteenpäin, kun häviäjä puolestaan tippuu ulos.

Ottelun kerroinasetelma on hieman erikoinen, sillä OG Academyn taso on huomattavasti heikoimpi, kuin 9INE:n. Puolalaisjoukkue on pelannut selvästi kovemmalla tasolla, ja saanut aikaiseksi selvästi kilpailullisempia tuloksia parempia joukkueita vastaan. OG Academy puolestaan on pelannut pääasiassa akatemiajoukkueita vastaan häviten lähes jokaisen ottelunsa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Puolalaisjoukkue poistaa ottelussa vakipoistonsa Infernon, joka jättää OG Academylle mahdollisuuden valita omaksi kartakseen Vertigon, mitä 9INE ei myöskään pelaa. OG:n akatemiajoukkue on kuitenkin pelannut Vertigoa vain kerran viimeisen kolmen kuukauden sisään, joten joukkue tuskin haluaa ottaa riskiä kyseisessä kartassa, kun vaihtoehtona on valita esimerkiksi Overpass.

9INE saa omaksi kartakseen Miragen, missä joukkue on ollut todella vakuuttava. Miragen pitäisi mennä helposti puolalaisjoukkueelle eikä OG Academy ainakaan suosikki Overpassissa ole. Joukkueen voittoprosentti korreloituu lähinnä akatemiaotteluista, jotka eivät tasoltaan vastaa mitenkään oikeita otteluita. 9INE on ollut vakuuttava Overpassissa, vaikka voittoja ei ole sadellut. Helppo 2-0 on tapetilla, ja kerroin kelpaa lapulle erittäin hyvin.

Ottelua voi seurata klo: 17:00 alkaen yllä olevasta ikkunasta.