CS su 31.07. klo 22:00

OG Academy - ENCE Academy

ENCE Academy saa revanssin OG Academystä!

WePlay Academy -liiga jatkuu sunnuntaina viiden ottelun voimin. Otetaan niistä käsittelyyn kolme viimeistä, joissa mukana on NAVI Junior, Spirit Academy, MOUZ NXT, Astralis Talent, OG Academy sekä tietysti suomen seuraava Counter-Strike -toivo ENCE Academy. Ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla, ja ilmoitetut alkamisajat saattavat vaihdella riippuen aiemmista otteluista.

ENCE Academyn ottelu alkaa klo: 22:00. Joukkue kohtaa ottelussa OG Academyn. Asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä ENCE Academy on pelannut yllättävän hyvin joukkueen CT-puolia lukuun ottamatta. OG Academy puolestaan on myöskin olut kilpailullinen, muttei joukkueen peak ole selvästikään yhtä korkealla kuin ENCE Academyn.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE:n pojat ovat tällä hetkellä bootcampilla valmentajansa kanssa, ja joukkueen pelissä näkyy jatkuvia parannuksia. Joukkueen rosterin suurimmat kysymysmerkit on jo todistettu vääräksi, kun Paavo “podi” Heiskanen on todistanut olevansa äärimmäisen kova peluri. Nyt enään kaivataan Youssef ‘juissi’ Adamin tasonnostoa, ja paketti on valmis. Henri “HENU” Ylilehto ja Ville ‘myltsi’ Vilkman nimittäin toimittavat.

ENCE:lle tarjotaan jälleen kovaa kerrointa, vaikka on selvää, että joukkueella on kaikki avaimet voittoon. Viimeksi OG nappasi voiton vasta viimeisillä kierroksilla. Tällä kertaa valttikortit ovat ENCE Academyn puolella, sillä kyseisestä ottelusta on varmasti opittu paljon.

10 euroa pelirahaa