CS to 26.05. klo 20:40

OG Academy - fnatic Rising

OG Academy vihdoin serverillä! Vastassa Banjon edustama fnatic Rising

WePlay Academy -liigan puolella torstaina päästään todistamaan erittäin jännittävää ottelua. OG:n täysin uusi akatemiajoukkue saa vastaansa fnatic Risingin, missä suomalaispelaaja Matias “Banjo” Kivistön lisäksi paukuttelee myös fnaticin oikeassakin kokoonpanossa visiitin tehneet Iulian “regali” Harjău sekä Peppe “Peppzor” Borak. Kolmikko on tunteneet toisensa jo sen verran kauan, että fnatic Risingin yhteiskemia pitäisi olla selvästi paremmalla tasolla, kuin OG:n täysin uuden linarin.

OG Academyyn on kylläkin saatu todella kovatasoisia nimiä. Joukkueessa pelaa SKADE:ssakin pelannut bulgarialaispelaaja Blagoy “Oxygen” Dimitrov sekä Sproutissa tähtipelaajan statseilla painanut Max “Marix” Kugener. On kuitenkin todettava, että kun tasakertoimeen asetetun ottelun toinen joukkue on selvästi kokeneempi, ja paperilla täysin samalla tasolla, on ihmeteltävä. Fnatic Risingin kerroin ei ole perusteltu.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueet pelasivat kahden avauskierroksen otteluissa täysin identtisillä tuloksilla. Molemmat hoitivat kaksi ensimmäistä otteluaan luvuin 16-7. Erittäin tasaista vääntöä on varmasti luvassa.

Fnatic Risingin kolmikon kokemus yhdessä linjaa tämän betsin melko hyvin. OG Academy pelaa vasta kolmatta otteluaan yhdessä, ja vaikka persoonat istuisikin hyvin yhteen, ei ongelmilta varmastikaan vältytä. Fnatic Rising on loistava betsi pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa