CS pe 10.06. klo 17:00

OG Academy - NAVI Junior

OG Academyn viisikko huomattavasti tasokkaampi, kuin NAVI Juniorin

WePlay Acacdemy Leaguen Play-In -kierros on käynnissä paraikaa. Perjantaina vastakkain päivän ensimmäiseen otteluun asettuu OG Academy sekä NAVI Junior. Joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, minkä voittaja etenee kolmannelle kierrokselle Young Ninjas -joukkuetta vastaan. Ottelun ennakkosuosikki kertoimien valossa on tietenkin OG Academy.

OG Academy on viisikkona selvästi tulivoimaisempi, kuin NAVI Junior, joka on vain kahden pelaajan varassa. Ukrainalaisjoukkueesta kelvollisiin suorituksiin pystyy vain joukkueen kaksikko Rodion “fear” Smyk ja Danyyl “headtr1ck” Valitov. Muu kolmikko on pelannut alle yhden ratingillä lähes jokaisessa ottelussa, mikä ei yksinkertaisesti riitä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edellä mainittujen faktojen lisäksi on todettava, että NAVI Juniorin karttavalikoima on surkea. Joukkue pärjää tällä hetkellä vain kahdessa kartassa, jotka ovat Vertigo ja Dust 2. Dusti on OG Academyn paras kartta, ja joukkue ei ole hävinnyt siinä vielä otteluakaan. OG Academy poistaa hyvin todennäköisesti Vertigon, sillä NAVI Junior ei varmastikaan halua pelata rosterillaan Overpassia, mikä vaatii joukkuetasolla valtaisasti kemiaa.

Karttavalikoima sekä se fakta, että OG Academyn pelaajat ovat yksilötasolla sekä joukkueena selvästi parempia, tukee OG:n ottelutasoituksen kerrointa. Napataan se lapulle pienellä panostuksella, kun päivän pääfokus on Pinnacle Cupin sekä Dubain turnauksen otteluissa.

10 euroa pelirahaa