CS ma 06.06. klo 18:00

OG Academy - Spirit Academy

Spirit Academy vahva vaikkei joukkueessa olekaan vielä nimekkäitä pelaajia

Uusi viikko aloitetaan IEM Dallasin jälkeen terävästi. Maanantaihin on valikoitunut viisi betsattavaa CS-ottelua, joista toisena käsittelyyn OG Academyn ja Spirit Academyn välinen BO1-kamppailu Weplay Academy -liigan lohkovaiheessa. Ottelu starttaa klo: 18:00.

Weplayn lohko-ottelut pelataan kaikki paras yhdestä -formaatilla. Tässäkin otteluparissa joukkueet ovat aiempien tulosten ja karttojen perusteella äärimmäisen tasaväkiset. Spirit Academy jopa voitti aiemman ottelunsa OG:n juniorijoukkuetta vastaan, ja silti joukkue on altavastaajan asemassa. Yksi syy tähän on varmasti se, että OG Academyn joukkueessa on selvästi nimekkäämpiä pelaajia. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, sillä Spirit Academy on näyttänyt todella vaaralliselta, eikä joukkueelta ole nähty ohipelejä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

OG Academy poistaa ottelussa varmastikin Vertigon sekä Overpassin, kun Spirit Academy puolestaan poistaa Ancientin sekä Dust 2:n. Kolmesta jäljellä olevasta kartasta voidaan ottelussa nähdä Mirage tai Nuke, sillä Spiritin juniorijoukkue poistanee Infernon, missä OG Academy on pelannut enemmän otteluita, ja on näyttänyt hitusen paremmalta.

Edellinen ottelu joukkueiden välillä pelattiin Nukessa, joten mikäli OG Academy ei ole itsevarma, voi ottelu hyvinkin päätyä Mirageen. Kumpi tahansa kyseisistä kartoista pelataan, on Spirit Academyn mahdollisuudet selvästi paremmat, kuin kertoimet osoittavat. Pienellä panostuksella Spiritin kelkkaan.

10 euroa pelirahaa