CS to 28.07. klo 20:45

OG Academy - Young Ninjas

Young Ninjasin uudessa rosterissa potentiaalia

WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös torstaina, kun pelattavia kohteita on löytynyt peräti neljä kappaletta. Suomalaisosaamisesta päästään nauttimaan tänäänkin, sillä ENCE Academy pelaa peräti kaksi ottelua torstain kunniaksi. Joukkue nähdään torstaina iskussa Apeks Rebelsiä sekä BIG Academyä vastaan.

Päivän toiseksi viimeisessä vedonlyönnillisesti mielenkiintoisessa ottelussa ruotsalaisjoukkue Young Ninjas saa vastaansa keskiviikkona tiukassa taistossa ENCE Academyn kaataneen OG Academyn. Ottelu joukkueiden välillä alkaa klo: 20:45, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Young Ninjas on erittäin lupaava joukkue uudella rosterillaan, jossa on mukana edelleen edellisestä akatemiajoukkueesta tutut Linus “LNZ” Holtäng ja Erik “ztr” Gustafsson. Mukaan on saatu jo yllättävän kokenut Sean “eraa” Knutsson, joka muistetaan GamerLegionin edellisestä kokoonpanosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Young Ninjas on pelannut hyvin. Joukkue pelasi todella tasaisen 13-16 päättyneen ottelun kenties WePlay-liigan toiseksi parasta joukkuetta – BIG Academyä vastaan. Joukkue hoiteli myös jo kertaalleen OG Academyn luekmin 16-12, ja voitti myös Apeks Rebelsin lukemin 16-9. Young Ninjasin karttavalikoimakin näyttäisi olevan hyvässä vireessä.

OG Academy on tasokas joukkue, muttei materiaalin puolesta vastaa akatemialiigan parhaimmistoa. Young Ninjas on selvästi tasokkaampi, ja joukkueen karttavalikoiman avulla joukkueen pitäisi hoitaa ottelun 2,5 -kierroksen tasoituslinja kotiin kevyesti.

10 euroa pelirahaa