CS ti 01.11. klo 17:15

OG - FURIA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö mylvivän kotiyleisön tuki FURIA:lle? Vastassa tulivoimainen OG!

Brasiliassa pelattava IEM Rio Major -turnaus on edennyt Challenger Stagen kolmannelle kierrokselle. Uskomattoman tuen kotimaansa joukkueille antanut tuhatpäinen brassiyleisö alkaa olla huolestunut, sillä niin Imperial, kuin 00Nation ovat molemmat putoamisvaarassa jo ensimmäisen turnauspäivän päätteeksi. Kilpailullisin brassijoukkue FURIA sen sijaan on onneksi vasta 1-1 -tilanteessa kahden ottelun jälkeen.

FURIA kohtaa tiistain ottelussaan OG:n. Ottelu alkaa klo: 17:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Kotiyleisön tarjoama tuki ei ainakaan BIG:ä vastaan osoittautunut FURIA:n pelastavaksi tekijäksi, sillä saksalaisjoukkue onnistui voittamaan ottelun peräti 13-3 takaa-ajoasemasta. Se ei onneksi FURIA:n menoa haitannut seuraavassa ottelussa, kun 00Nation kaatui helposti lukemin 16-6.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

FURIA:n ja OG:n välinen ottelu on ennakkoasetelmien perusteella äärimmäisen tasainen. OG on vielä melko kokematon isolla lavalla, ja brassiyleisö saattaa aiheuttaa joukkueelle pieniä jännityselementtejä. FURIA:llakin on paineita, sillä ensimmäinen Major-turnaus Brasiliassa luo valtaisat paineet isäntämaan joukkueille.

Ottelun kartaksi valikoituu varmasti hyvin tasainen kartta, ja lapulle isketään kierrosoveria. Molemmat ovat hyvin kilpailullisia joukkueita, ja isolla lavalla tapahtuu virheitä. Kaoottinen ja ennen kaikkea viihdyttävä ottelu luvassa.