CS pe 10.06. klo 20:00

OG - NIP

NIP pulassa ilman hampusta – OG:n uusi kokoonpano todella lupaava

Perjantain toisessa Dubain LAN-turnauksen välieräottelussa nähdään Uhmapelaajien kannalta erittäin mielenkiintoinen ottelu. Dubain turnauksesta on nimittäin jo lapulla OG:n turnausvoitto peräti kuuden kertoimella. Joukkue pelaa klo: 20:00 alkavassa ottelussa edelleen varapelaajan kanssa pelaavaa NIP:ä vastaan paikasta finaalissa. Eteneekö OG finaaliin?

OG pelasi loistavasti ensimmäisessä ottelussaan. Joukkueen uusi rifle-kaksikko Adam “NEOFRAG” Zouhar ja Maciej “F1KU” Miklas oli joukkueen kärjessä tilastojen valossa ja OG:n ehdoton tähtipelaaja Shahar “flameZ” Shushan näytti osaamistaan naputellen taululle peräti 1,25 ratingin. OG:n kokoonpanosta vain Mateusz ‘mantuu’ Wilczewski jäi alle yhden ratingin, joka on loistava merkki. Kun mantuukin on iskussa, on OG:n uusi kokoonpano äärimmäisen tulivoimainen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

OG:n vakipoisto näyttäisi olevan Nuke, joka on yksi NIP:n parhaista kartoista. Kun OG poistaa Nuken, tulee NIP poistamaan oman vakipoistonsa Dust 2:n. OG saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, missä NIP on ollut viime aikoina käsittämättömän huono.

NIP pelaa turnauksessa edelleen ilman pelin sisäistä johtajaansa Hampus “hampus” Poseria. Hänet korvannut Erik “ztr” Gustafsson ei millään pysty täyttämääön hampuksen saappaita. NIP:n AWP-pelaaja Patrick “es3tag” Hansen ei ole huipputehokas kyseisessä roolissa, ja NIP usein tarvitseekin otteluissaan koko rifle-kolmikkoa, mihin hampus juurikin kuuluu. Ztr pelasi umpisurkeaa NASR:a vastaan hyvin, mutta on vaikea kuvitella, että sama meno jatkuisi yksilötasolla taitavampaa OG:ta vastaan.

10 euroa pelirahaa