Dota 2 ke 13.10. klo 19:00

OG - Quincy Crew

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OG:lle rutiinivoitto Quincy Crew’sta?

Keskiviikon Dota-trillerissä kohtaavat OG ja Quincy Crew. Kahdesti The Internationalin voittanut OG on yksi turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista, vaikka peli onkin hieman yskähdellyt. Quincy Crew puolestaan kuuluu turnauksen heikoimpiin joukkueisiin. Pidämme OG:ta otteluparin ehdottomana ennakkosuosikkina. Pelivalintamme on, että OG voittaa paras kolmesta -sarjan 1,5 ottelun tasoituksella. Veto siis osuu, jos OG voittaa Quincy Crew’n häviämättä yhtäkään ottelua.

Quincy Crew selvitti tiistaina tiensä jatkoon voittamalla Team Asterin suoraan yhdessä ottelussa. Kyseessä oli lower bracketin ehdottomasti heikkotasoisin taistelupari, mutta panokset Quincy Crew’lle olivat valtavat. Nyt joukkue on jo valmistanut yli 200 000 dollarin palkintovoitot, ja jatkoon pääseminen olikin sponsorittomalle joukkueelle kuin mestaruus. OG:ta vastaan emme usko, että joukkueella on mitään palaa. Quincy Crew’n ykkös- ja kakkosposition pelaajat ovat alisuorittaneet koko turnauksen ajan. He ovat tehneet paljon henkilökohtaisia virheitä, ja sama laulu jatkui eilen myös Asteria vastaan. Kärkipelaajat ovat liian aggressiivisia ja ajautuvat liian usein itseaiheutettuihin ongelmiin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

OG on edellä kaikilla pelin osa-alueilla. Joukkue on vuosien aikana näyttänyt, että kun pelit kovenevat, niin joukkueen taso sen kuin paranee. Ainoastaan äärimmäinen ylimielisyys voi osoittautua OG:n turmioksi, mutta kun joukkueella on selkä seinää vasten ja pelataan miljoonista, emme pidä sitä skenaariota kovin todennäköisenä.

Odotamme OG:n nappaavan rutiinivoiton Quincy Crew’sta. Kyse on enää siitä, tapahtuuko se kahdessa vai kolmessa ottelussa. Eilen Quincy Crew pelasi turnauksen parhaan pelinsä Team Asteria vastaan, mutta on vaikea nähdä, että silläkään tasolla joukkue pystyisi OG:ta tosissaan haastamaan. Näin ollen pelivalintamme on, että OG voittaa paras kolmesta -ottelusarjan häviämättä peliäkään.