CS to 03.11. klo 16:00

OG - Vitality

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vitalityn tasoitukselle loistokerrointa! Voitolla Major-unelma elää!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnaus on Challenger Stagen osalta loppusuoralla. Jäljellä on kolme ottelua, jotka kaikki pelataan tänään torstaina. Kuusi joukkuetta taistelee siis kolmesta viimeisestä paikasta Legends Stagella, joka on Majorien ns. “päävaihe”. Siellä vastassa on maailman kovatasoisimmat joukkueet sekä mahdollisuus päästä Rion pudotuspeleihin 20-tuhatpäisen yleisön eteen.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuvat Vitality sekä OG. Joukkueiden välinen ottelu starttaa klo: 16:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Vitality on suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa täysin ansaitusti, sillä viime aikaisista vaikeuksista huolimatta, on joukkue silti selvästi tasokkaampi, kuin OG, jonka nuoriso-osasto ei välttämättä ole vielä valmis näin ison luokan otteluihin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Vitalityn tähtipelaaja ja maailman parhaan pelaajan tittelistä vuodesta toiseen Oleksandr “s1mple” Kostylievin kanssa kamppaileva Mathieu “ZywOo” Herbaut on ollut huippuvireessä turnauksessa. ZywOo on tällä hetkellä turnauksen toiseksi paras pelaaja edellään vain Cloud9:n AWP-pelaaja Dmitriy “sh1ro” Sokolov, jonka tappokeskiarvot oli neljän ensimmäisen kartan jälkeen peräti 36.

On vaikea kuvitella, että Vitality voisi millään jäädä ulos Legends-vaiheesta, kun ZywOo on näinkin kovassa iskussa. OG:ta vastaan tasonnostoa muilta pelaajilta ei vielä vaadita, mutta mikäli Legends-paikka avautuu, on joukkueen tanskalaiskaksikolla sekä Lotan “Spinx” Giladilla peiliin katsomisen paikka.

Lapulle napataan Vitalityn ottelutasoitusta. OG:n kaikki loistokartat ovat myös Vitalityn suosikkeja, jonka vuoksi OG ei tule saamaan etua yhteenkään karttaan. Vitalityn pitäisi hoitaa kokemuksen sekä korkeamman taitotasonsa ansiosta ottelusta 2-0 -voitto.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Vitality -1,5 kertoimella 2.49.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2.49 🤘

Intel® Extreme Masters

@IEM
ONE MORE DAY OF THE #IEM RIO CHALLENGER STAGE REMAINS.

3 spots in the Legends Stage remain.

11:00 BRT / 15:00 CET: @OGesports vs. @TeamVitality

14:30 BRT / 18:30 CET: @GamerLegion vs. @C9CSGO

18:00 BRT / 22:00 CET: @FNATIC vs. @9zTeam