su 19.03. klo 18:30

Oilers - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dynastia murenee! – Oilers ykkönen dominoi ja hallitseva mestari on helisemässä.

Classicin dynastian murenemista ollaan nyt lajipiireissä huudeltu useamman vuoden ajan, mutta keväästä toiseen mansen tähtisikermä on lyönyt huutelijoille jauhot suuhun. Nyt kokemattoman valmennuksen alaisena ikääntyvä rosteri vetelee vihdoin viimeisiään ja paineettomasti haastava Oilers omaa potentiaalin kaataa jättiläinen.

Oilersin runkosarja oli kaksijakoinen mutta valmentajanvaihdoksen jälkeen espoolaiset saivat juonen päästä kiinni, ja joukkue on tammikuun jälkeen taipunut ainoastaan kahdesti. Ykköspyssyt Justus Kainulaisen ja Aaro Astalan johdolla näyttävät olevan hirmu vireessä, ja taustaviulussakin on herätty talviunilta kreivin aikaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Classicin pelaajien hurja pelikuorma ja rasitus ajoi joukkueen jo runkosarjassa tiukoille. Pleijari-avauksessa jalkeilla oli täysi rosteri, mutta pelikunto useankin maajoukkuetähden yllä on iso kysymysmerkki. Nico Salon siirto sentteristä pakinpaikalle on vuosien saatossa ollut selvä hätähuuto ja nyt penkin takana keltanokka Juha Kivilehto vetäisi kyseisen kanin hatustaan jo kevään ensimmäisessä tosikoitoksessa.


Oilers nappasi torstaina ensimmäisen täplän jatkoajan jälkeen lukemin 6-7, ja öljy-ykkönen asetteli tamperelaisten keihäänkärjen komeasti rintataskuunsa. Hallitsevalla mestarilla harvemmin löysä valuu lahkeeseen, mutta nyt vahinko on päässyt tapahtumaan. Vieraiden Lassi Torisevan kasetti tolppien välissä lahoaa sunnuntai-illan paineessa ja Oilersin altavastaajakerroin Betstrolta tykitellään pelikupongille ilomielin.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.