F Liiga pe 19.04. klo 18:30

Oilers - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oilers sai paljon kaivattua lepoa – Joko nyt on öljyt koneeseen vaihdettu?

F-liigan finaalisarja on perjantaina rehellisesti kulminaatiopisteessä. Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0, eikä Oilersilla ole varaa hävitä Tapiolassa toistamiseen. Useampi välipäivä tiistain ottelusta on täsmälääkettä hieman ontuville espoolaisille, eikä kotikertoimia voi tässä päästää lipumaan näpeistä.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Oilersin tiukka seitsemän ottelun välieräsarja vei mehuja jo muutenkin loukkaantumisten kanssa painivasta ryhmästä. Antti Suomela lienee edelleen sivussa perjantainakin, mutta muuten kärkihepoista kaikki ovat iskussa. Finaalisarjaan “Öljy” joutui puskemaan vain yhden lepopäivän turvin ja tämä kieltämättä on näkynyt karusti myös henkisen puolen latauksessa. Justus Kainulainen on pidetty Classicin toimesta hyvin aisoissa mutta kyllä Oilers silti molemmissa otteluissa on paikkoja riittämiin onnistunut luomaan. Heikoillakin esityksillä Espoon ylpeys on roikkunut voitossa kiinni ja kolmos matsiin on varmasti ladattu kaikki peliin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Classic ei ole esittänyt ihmeitä ja tolppien välissä Lassi Toriseva on ollut aivan jäätävässä iskussa. Kokenut Eemeli Salin on kihauttanut finaalisarjaan jo neljä täysosumaa ja toki nimellisessä kakkosvitjassa Ville Lastikka luo jatkuvaa uhkaa ollessaan askin puolella. Ylivoimalla meno on edelleen tukkoista, joka osaltaan myös korostaa voittokulun arvoa. Eetu Sikkinen uupui tiistain kokoonpanosta, mutta on oletettavasti jälleen blokki-kuninkaana perjantaina.

Oilers on kärsinyt paljon loukkaantumisista ja tuskin perjantainakaan kotijoukkue aivan täyttä rosteria saa kasaan. Pidempi huili kuitenkin tähän väliin sarjaa sataa totaalisesti kotijoukkueen laariin ja olihan “Öljy” lähellä voittoa jo Bläk Boksissakin tiistaina. Torisevan jumalmoodi ei kestä ikuisuutta, eikä Oilers-tykistö Kainulaisen johdolla koko sarjaa tule päätään seinään lyömään. Kotikertoimet on noussut sarjatilanteen vuoksi makealla tasolle ja runkosarjan ylivoimaisesti parhaan kotijoukkueen kelkkaan on helppo hypätä “kuolemanottelussa”.