su 28.04. klo 18:00

Oilers - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jäikö Liiga finaalin lippuluukulla luu käteen? Ei paniikkia, Hakametsässä Game Seven!

Oilers ei saanut F-liigan finaalisarjaa katki lauantaina Nordiksella, joten karnevaali siirtyy sunnuntaiksi Tampereen Hakametsään. Kutos matsi kariutui espoolaisten kannalta heti avaus kaksikymppisellä, kun Markus Laakso ei saanut tolppien välissä silmiäkään kiinni. Tulostaulu määrittää kilpaurheilussa kaiken, mutta tässä on pakko osata katsoa myös digitaalien taakse. Game sevenissä sävelet ovat selvät, ja näillä kertoimilla on jälleen pakko ottaa kantaa Öljyn menestyksen puolesta.

*Betreels haltuun ja 10€ änäri-rekka kupongille riskittä – Tsekkaa tipsin lopusta ohjeet ilmaisvetoon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Oilers viritteli ensimmäisessä katkopelissäkin ihan mukavaa kirivaihdetta päälle shokki-alun jälkeen, mutta viiden maalin kaula on näissä kekkereissä yksinkertaisesti tekemätön paikka. Aleksi Lammen kannalta hyvä uutinen on kuitenkin, että Justus Kainulainen on seiska peliin lähdettäessä kovassa liekissä, ja velipoika Rasmus on tämän rinnalla ollut yksi finaalisarjan parhaista pelaajista. Aaro Astalan johtaman kakkosvitjan on pakko Mansessa luoda muutakin kuin maaliodottamaa data-niiloille, eikä Laakso maalissa voi enää toista syväkyykkäystä suorittaa.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Seiskapeliin mennään sunnuntaina! 🤩 Classic tulitti kuudennessa finaalissa Oilersin ulos jo ottelun ensimmäisellä kympillä. Tamperelaiset painoivat hurjalla sykkeellä loppulukemiksi 9-4! 💪 SM-kulta ratkeaa jo toista vuotta peräkkäin Hakametsän uumenissa. 🏆#fliiga #salibandy


Classic ei vieläkään ole esittänyt sarjassa mitään maata mullistavaa ja lauantaina Juha Kivilehdon ketjuruletti sattui osumaan kuuluisaan vihreään nollaan. Alpo Laitilan siirto hyökkääjän tontille kantoi hedelmää ja nuori pallotaituri naulasi yhdessä kokeneen Eemeli Salinin kanssa viisi paunaa mieheen. Nico Salo ja Ville Lastikka ovat edelleen totaalisen syväjässä, ja sarjan venyminen vielä Tampereelle vaati myös Lassi Torisevalta todellisen huippu matsin maalinsuulla.

Classic saa varmasti tuulareilta paljon vetoja osakseen ja ainakin markkina näin earlyna kääntyy edelleen vahvasti tampereen suuntaan. Selvät loppulukemat Nordiksen illassa hieman valehtelevat ja kaikissa edistyneissä tilastoissa Oilers oli lauantainakin edellä. Hakametsässä Ceelle voi laskea pientä kotietua, vaikkakin Oilers kotijoukkueena pitää vaihtosäännön puitteissa jokeria pakassaan. Uhmapelaajat allekirjoittaa kyllä Familyn suosikinviitan, muttei Oilersin kertoimissa vieläkään tunnu olevan tolkkua. Betreelsin ujolla tasurivarmistuksella on kauden viimeiseen sählylunastukseen kelvolliset lähtökohdat, ja Oilers +0,5 lätkitään viikon päätteeksi kupongille!

Ensi talletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto Oilers +0,5 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.