pe 12.04. klo 18:30

Oilers - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Indiansille tarjolla sisupuukkojen sisupuukko – Isoveli vie ratkaisupelissä tikkarin kädestä!

F-liigan välierissä Oilers ja Indians ovat tarjoilleet salibandy-herkkua koko rahan edestä. Oilers kirmasi sarjassa jo 3-0 johdossa, mutta “Heimo” sai Metro Areenalla hengen päälle, ja kiri aiemmin viikolla sensaatiomaisesti ottelusarjan tasoihin. Ratkaiseva game seven palloillaan jälleen Tapiolan Urheiluhallissa, jossa Oilers ei ole taipunut koko kauden aikana kuin kahdesti.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

“Öljyn” kelkassa lunastettiin sarjan alussa komeasti kolmesti putkeen ja palaneen käry haistettiin Uhmapelaajien toimesta hyvissä ajoin. Markus Markkola lienee perjantaina ulkona rosterista, mutta elintärkeät Heikki Iiskola sekä Jesperi Lindfors operoivat kumpainenkin täydet minuutit jälleen kutos pelissä. 3-0 saavutettu sarjajohto tuli ikään kuin puoli-ilmaiseksi, eikä Oilers kolmesta peräkkäisestä tappiosta huolimatta missään nimessä pohjaan ole uppoamassa. Markus Laakso ei ole tolppien välissä ollut aivan parhaimmillaan ja toisaalta virkaveli toisessa päädyssä on surffannut liiankin korkealla aallonharjalla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Indians ei ollut kolmessa ensimmäisessä ottelussa todellakaan niin huono kuin mitä tulokset kertoivat, eikä se nyt sarjan jälkipuoliskollakaan ole voitoista huolimatta liiemmin tasoaan nostanut. Juuso Jokisalo on maalinsuulla ollut ilmiömäisessä vireessä ja tiistaina Otahallilla onnetarkin jakoi värisuoraa lapaseen. Tehot lepäävät edelleen Jasper Auvisen sekä Samuli Junnilan harteilla, eikä tasaisista kolmesta viisikosta edelleenkään olla datan valossa riittäviä apuja saatu. Joonatan Lindholmin edustus on perjantaina vielä arvoitus, sillä kyynerpääniitti on edelleen kurinpidossa käsittelyssä näin myöhään keskiviikkona.

Paine on kieltämättä Oilers-leirissä kohtuu kova, mutta ei tässä edelleenkään paremmasta joukkueesta ole epäselvyyttä. Loppuunmyydyssä Tapiolan Urheiluhallissa kotiedulla on painoarvoa ja pelillisesti Oilers on ollut sarjassa selvästi edellä. Markkina on jokseenkin pitänyt päänsä, mutta kyllä näillä kertoimilla on jälleen hypättävä kotijoukkueen kelkkaan. Tuularit huutavat jo nyt foorumeilla 50/50-asetelman puolesta, joten myöhemmin viikolla Oilersin puolesta on mahdollista saada vieläkin parempaa hintalappua.