pe 29.03. klo 18:30

Oilers - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aijai mitä herkkua! F-liigan välierissä derby-nannaa tarjolla – Taipuuko Oilers kotiluolassaan enää ikinä?

F-liigan välierät polkaistaan käyntiin perjantaina, kun Oilers ja Indians mittelevät finaalipaikan lisäksi Espoon herruudesta. Oilersin isoveli-roolista huolimatta “Heimo” on laittanut derbyissä aina kilpaveljensä tiukoille, mutta tästä huolimatta sarjan ennakkoasetelmat ovat varsin selvät.

*Nyt viimeistään Galaksinoa haltuun – Tipsin lopussa ohjeet 25€ ilmaisvetoon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Runkosarjan voittaja Oilers suoritti puolivälierissä todellisen puistokävelyn, kun Lasb jäi odotetusti jyrän alle otteluvoitoin 4-0. Öljymiehet oli muutamasta tiukasta ottelusta huolimatta täysin ylivoimainen, vaikka koko kauden ajan vaivanneet terveyshuolet nostivat jälleen päätään. Justus Kainulaisen johdolla hyökkäysarsenaali on koko sarjan paras ja Heikki Iiskolan rinnalle kakkosvitjaan istutettu Aaro Astala on vihdoinkin pelaamassa ehjää kevättä. Antti Suomelan pelikunto takalinjoilla on näin lauantaina vielä pieni arvoitus, mutta ei Oilers tässä missään nimessä yhteen pelaajaan tule kaatumaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Indians otti pitkään odotetun stepin eteenpäin ja välierät kutsuu Heimoa jälleen parin vuoden tauon jälkeen. Puolivälierissä hallitseva mestari TPS kaatui otteluvoitoin 4-1, vaikkakin datan valossa turkulaiset olisivat ansainneet kyllä enemmän. Tietä loivensi huomattavasti myös Palloseuran isot loukkaantumiset, joten ainakaan allekirjoittanutta Indians ei vielä täysin vakuuttanut. Laajasta materiaalista huolimatta kärki ratkaisijoista on huutava pula ja etenkin runkosarjassa hurjastelleelle Peter Majerille tosipelien taso löi ikävästi vasten kasvoja. Mikko Kirvesniemi operoi tolppien välissä solidin ottelusarjan, mutta kyllähän Otaniemessä maalivahtiosasto on edelleen todella harvoin kohdilleen osuva lottokuponki.

Oilers on Tapiolan Urheilutalolla hävinnyt koko kauden aikana ainoastaan kaksi kertaa, joista toinenkin nieltiin täysin reservi kokoonpanolla. Materiaaliero on välieräpariksi yllättävänkin selvä, eikä Indansin hyvä taktinen osaaminen tätä eroa millään kuro umpeen. Maalivahtiosastolla Markus Laakso pyyhkii virkaveljellään lattiaa ja Kainulaisten johdolla kuulaa upotetaan jäätävällä prosentilla verkon perälle. Levännyt Oilers maistuu lapulle, ja Uhmapelaajat-tyyliin vihulaiselle annetaan vielä 1,5 maalin verran etumatkaa!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Oilers -1,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Oilers -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.