F Liiga pe 18.11. klo 18:30

Oilers - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oilersin kotivire ei hyydy! Piikkipaikalla majaileva TPS jää F-liigan kärkiottelussa Öljymiesten jalkoihin.

Salibandyn F-liiga palailee vajaan kuukauden mittaiselta MM-kisatauolta ja Espoossa rytkitään heti sarjan kärkikamppailu kotijoukkue Oilersin ja TPS:an välillä. Öljymiesten kone alkoi juuri ennen paussia ottaa kierroksia alleen ja joukkueella on meneillään vahva viiden ottelun voittoputki. Viimeisissä kolmessa ottelussa Oilers on rallatellut voittoon vakuuttavalla maalierolla 30-7, ja etenkin kotikaukalossa meno on ollut murhaavaa.

Justus Kainulaisen ja Aaro Astalan tähdittämä ykkösviisikko on sarjan tulivoimaisempia hyökkäyssuuntaan ja pienten loukkaantumisten jälkeen kentille hiljalleen palanneet Iiskolan veljekset tuovat mukavasti leveyttä rosteriin. Puolustussuuntaan Heikki Luukkosen suojatit ovat petranneet otteitaan kuin sika juoksuaan ja maalinsuulla Joonas Kaltiainen on sarjan ehdotonta eliittiä ja luonnollinen valinta startteriksi tänäänkin.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

TPS oli kauden “alkupuoliskon” paras joukkue. Tapiolaan musta-valkoiset matkaa sarjakärkenä ja ainoa tahra puhtaassa rekordissa on kotikyykkäys Lasbille. Peli-identiteetti on ollut Turussa varsin tutunlainen ja tähtivahti Oskari Fäldenin selän takana ropisee maaleja sarjan toiseksi vähiten. Edellisvuosiin peilaten Palloseuran hyökkäyspelaaminen on ollut infernaalisen tehokasta ja vastustajan verkko heiluu peräti 8 osuman keskiarvolla. Miko Kailialan lapa on ollut kuumana ja suuri kilpailuetu löytyy kakkosvitjasta, jossa lempeä jätti Mikko Hautaniemi operoi yhdessä nuorisotähti Waltteri Vesterisen rinnalla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Esport Oilers (@esportoilers) jakama julkaisu


Parivaljakko kohtasi toisensa jo syyskuussa, joilloin TPS kiri pelimeistenkympillä kolmen maalin takaa tasoihin ja voitti ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 6-5. Illan otteluun vieraat on lyöty kertoimissa suosikiksi, josta allekirjoittanut on ainakin jokseenkin erimieltä. Tepsi keikkuu sarjan piikkipaikalla mutta viimeisten ottelujen otannalla Oilers on ollut parempi. Pelivoimaltaan kaksikko on hyvin lähellä toisiaan ja kyllä arki-illan kotiedusta on laskettava plussaa Öljymiesten hyväksi. Tykitellään vetoihin Oilersin voittoa kevyellä tasapelivarmistuksella.