F Liiga la 23.10. klo 15:00

OLS - Indians

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Keltasinen hurmos jatkuu F-liigassa

Muutaman vuoden tauon jälkeen Oulussa on käynnissä todellinen sählybuumi. Luistinseura porskuttaa kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjan kakkospaikalla ja ainoastaan mestarisuosikki Classic on onnistunut nappaamaan oululaisten päänahan matkaansa.

Tähtihankinta Joni-Arttu Sieppi on naulannut alkukauteen kovat 7+1 tehot kantaa Tupla-paitaa ansaitusti yllään. Juho Sorri on osunut maalipuiden väliin kolmesti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Suurin syy keltasinisten lentoon löytyy tolppien välistä. Kuopiosta värvätty Roni Tuononen on ollut heittämällä alkukauden parhaita torjujia.

Indians oli pitkään yksi sarjan ihailtumpia joukkueita mutta nyt tuloskäyrä on pahasti matkalla alaspäin. Kuudesta ottelusta alla on neljä voittoa mutta toisaalta Heimon otteluohjelma on ollut sarjan helpoimmasta päästä.

Indians on hieman varkainkin ollut yllättävän paljon tähtihyökkääjien Aaro Astalan sekä Valtteri Kainulaisen urotekojen varasssa. Varsinkin Astalan loukkaantumiset ovat sotkeneet koko joukkueen tekemistä todella paljon.

Teppo Salon (4+5) ja nuoren Leevi Aurasen (5+3) johtama kakkosviisikko on ollut alkukaudesta pirteällä pelipäällä mutta aivan koko kautta kaksikko tuskin tällä tahdilla tulee pelaamaan.

Indians on ikäänkuin jämähtänyt polkemaan paikalleen ja tällä hetkellä Heimo on todella hajuton ja mauton nippu. OLS sen sijaan on kiitämässä ohituskaistaa täysin päinvastaiseen suuntaan.

Indiansista Astala ja Otto Lehkosuo tahkosivat viime viikonloppuna tiukat kolme maaottelua Tsekissä, kun taas OLS on joukkueena ladannut koko viikon akkuja illan otteluun. Lisäksi ottelu alkaa jo kello 15. Vierasreissu Kastelliin ei ikinä ole helppo ja noin 55% arviolla pisteet tänäänkin jäävät pohjoiseen.