F Liiga su 16.10. klo 15:00

OLS - Lasb

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pohjoisen puhurin viima liikaa vierailijoille – Lasbin todellinen taso alkaa pikkuhiljaa realisoitumaan.

OLS teki viime kaudella komean paluun pudotuspeleihin ja on suhkot selkeä playoffs-joukkue tälläkin kaudella. Oululaisten otteluohjelma on ollut yksi alkukauden vaikeimmista, joten kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon 11. sijlle ei liiemmin kannata antaa painoarvoa. Voitto ennakkoon heikommasta FBC:stä ja jatkoaikapisteet sekä SPV:ltä että Indiansilta ovat aikalailla linjassa peliesityksiin nähden.

Joni Arttu Siepin jatkopahvi oli siirtomarkkinoiden suurimpia onnistumisia ja meritoitunut maaliruisku on näyttänyt jälleen arvonsa joukkueelle. Pitkän huilin jälkeen pelikentille vihdoin palannut Valte Karvonen omaa hurjan potentiaalin ja kapteeni Olli Kinnunen sekä puolustuksen johtohahmo Olli Wikstedt ovat juuri Luistinseuran näköisiä pelimiehiä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Lahden ylpeys salibandylle lähti kauteen maltillisin odotuksin. Sarjan nipistyessä ja kärkipelaajien loikatessa isompiin seuroihin on sarjapaikan säilyttäminen varmasti oranssipaitojen suurin tavoite. Lasb on ollut alkukauden hyvässä vireessä ja seitsemästä ottelusta pisteitä on ropissut peräti neljästä. Nousukiidolle tuli kuitenkin karu päätös kun viimeksi sarjanousija FBC Turku ryöväsi joukkueelta täyden pistepotin.

Nuori Tiitus Salokangas on heiluttanut jälleen tahtipuikkoa hyökkäyksessä, joka rehellisyyden nimissä on erittäin köykäinen. Joni Puolakka on siirretty sentterin paikalta pelastamaan puolustuskalustoa, joten sikäli keskikaista jää hyvinkin hentoihin kantimiin. Puolustuksessa Miikka Pentikäinen on kokenut liigajyrä mutta joka vuosi vain huonompi ilmestys edellisestä. Tolppien välissä Santtu Pohjonen saa jälleen venyä parhaimpaansa mikäli voitosta halutaan vierasleirissä edes haaveilla.


Lasbin hyvä alkukausi näkyy kertoimissa jo turhankin rankasti. Perustasoltaan OLS on parivaljakosta selvästi parempi eikä sillä olisi juurikaan varaa tyriä näitä kotiotteluita. Viime vuonna pohjoisen puhuri pyyhälsi kahdesti lahtelaisten yli ja tälle kaudelle ero kaksikon välillä on vain kasvanut. Tuupataan kotijoukkueen maltillinen, vähintään kahden maalin voitto pelitositteelle.