ma 03.06. klo 19:00

OLS - RoPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraille ei anneta mitään saumoja – onko asia todella näin mustavalkoinen?

OLS jatkaa tukevasti Ykkösen kärkinelikossa. Jyväskylästä haettiin vieraspiste, vaikka voittokin oli tarjolla. Konkurssin partaalta elävien kirjoihin palannut RoPS on saanut edustusjoukkueensa kolmannelle sarjatasolle. Nuoret napapiirin sankarit ovat sarjataulukossa alemmassa keskikastissa, eli sarjapaikan eteen pitää tehdä vielä roppakaupalla töitä.

OLSin joukkue on luonnollisesti täynnä nuoria lupauksia, sillä kyseessä on samalla AC Oulun reservijoukkue. Kentällä käy kuitenkin välillä myös kokeneempaa kaartia: valmennusryhmään kuuluva, ikinuori Rafinha on ollut kentällä neljässä viimeisessä Ykkösen pelissä. Myös Anselmi Nurmelalta tulee varmasti nouseville kyvyille hyödyllisiä vinkkejä. Kahden voitottoman ottelun jälkeen paine täyteen pistetiliin on taatusti korkealla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

RoPS on saanut huilia reilun viikon. Sitä ennen rollolaiset joutuivat pelaamaan kolme peliä nopealla tahdilla. Kauden kovin suoritus RoPSilla on selkeä vierasvoitto FC Jazzista. Kokonaiskuva on nuorella joukkueella kuitenkin sellainen, että mitään suurmenestystä Ykkösestä lienee turha odotella. Edellinen ottelu KuPS Akatemiaa oli hyvää suorittamista, mutta johtoaseman menetys oli paha pettymys. Ehkä joukkueen käyrä on kuitenkin ylöspäin.

RoPS lähtee otteluun altavastaajana, mutta ihan toivoton ei Oulun reissu tällä kertaa ole. Kertoimissa vieraiden menestykseen ei uskota aivan tarpeeksi, ja reilu tasoitus sallii jopa maalin tappion RoPSille. Tähän on hyvä tarttua – NUBET tarjoaa huippukertoimen!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto RoPS +1.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.