to 09.05. klo 22:00

Olympiakos - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Aston Villa tukalassa paikassa torstaina Ateenassa! Kaatuvatko Unai Emeryn suojatit saappaat jalassa?

Shokkitappion Olympiakosin käsittelyssä viime viikon torstaina kärsinyt Aston Villa pyrkii vielä mukaan Konferenssiliigan mestaruuskamppailuun Georgios Karaiskakisilla torstaina. Olympiakos nakutti Villa Parkilla neljä täysosumaa ja Villa sai itse väkerrettyä vain kaksi, joten parin maalin vierasvoitolla päästäisiin jatkoajalle.

*Eksklusiivinen ilmaisveto ja depobonari tarjolla! Katso vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Olympiakosille ylimääräisenä motivaattorina toimii loppuottelun pelaaminen Ateenassa – ei tosin Olympiakosin omalla stadikalla vaan paikalliskilpailija AEK:n kotiluolassa. Sen verran laadukkaan esityksen José Luis Mendilibarin suojatit latoivat tiskiin Birminghamissa oikeastaan molemmissa päissä, että tähän unelmaan kelpaa nyt uskoa täysillä.


Isänniltä Gelson Martins, Nelson Abbey, Giulian Biancone, Fran Navarro, Ivan Brnic, Jovane sekä Rúben Vezo jatkavat sivussa joukkueen eurokokoonpanosta. Francisco Ortega on sivussa loukkaantumisen takia. Villalta on lasaretissa Morgan Rogers, Emi Buendía, Tyrone Mings, Boubacar Kamara sekä Jacob Ramsey. Emiliano Martínez, Youri Tielemans ja Nicolò Zaniolo ovat puolikuntoisia.

Olympiakos tuskin lähtee kamalasti kotiyleisön edessä peruuttelemaan. Villan on pakko saada matsista ainakin kahden maalin mittainen voitto ja viime viikkoina nähdyllä puolustuspelaamisella tämä ei tule toteutumaan. Betsit lähtevät näistä lähtökohdista ja nykyisellä kerroinasettelulla overin puolesta!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto yli 3 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.