Euroliiga to 17.03. klo 21:00

Olympiakos - Panathinaikos

Olympiakos jyrää motivaatiottoman Panan!

Kreikan derby koriksen Euroliigassa tulee todennäköisesti olemaan Olympiakosin heiniä, sillä Panathinaikosilla ei ole mojoa eikä motivaatiota tähän kamppailuun. Myös Euroliiga on kokenut muutoksia venäläisjoukkueiden poiston jälkeen, mutta loput joukkueet vetävät sarjaa suunnitelmien mukaan.

Olympiakosin tavoite tässä vaiheessa on varmistaa kotietu pudotuspeleihin. Joukkueella on täysi rosteri tähän matsiin, ja tässä rosterissa on laatua: kun mukana on Sasha Vezenkovin ja Kostas Sloukasin kaltaisia aseita, useimmat eurooppalaiset seurajoukkueet ovat vaikeuksissa. Monella pelipaikalla on Euroopan aatelistoa, ja homma on sujunut hyvin koko kauden.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Panathinaikosin kausi on ollut pettymys, ja tässä alkaa olla jo rääppiäisten makua. Lisäksi vahvuudesta ovat pois tärkeät Ioannis Papapetrou sekä Stefan Jovic. Panalla jääkin laatu vastustajaa heikommaksi oikeastaan jokaisella pelipaikalla. Kun motivaatiokin voi hieman rakoilla, ei Panalle voi tässä kahinassa luvata ihmeitä.

Olympiakos on toki painettu kertoimissa niittisuosikiksi, mutta miinushändärillä vetäminen maistuu silti. Panostaso pidetään silti kohtuullisena, sillä ei Olympiakosin mikään pakko ole Panaa murskata.

10 euroa pelirahaa