UHMAPELAAJAT su 13.03. klo 02:00

Uhmarekka - Vko 10

On taas se aika viikosta! Tämä rekka ajaa maaliin ja sinä saat huippuedun peesaamalla

Uhmarekka on täällä taas! Riippumatta siitä osuuko rekka vai ei, saat voittojesi lisäksi peräti kaksi 20 euron ilmaisvetoa käyttöösi. Voittoja ei edes tarvitse kierrättää. Tarjouksen saavat hyödynnettäväkseen kaikki uudet kasvot FansBetillä, joten ei muuta kuin hommiin.

Änärissä on maukasta pelattavaa sunnuntain vastaiselle yölle. Martin St. Louisin hurjaan vireeseen piiskaama Montreal Canadiens metsästää jälleen uutta päänahkaa! Yllättävän kovaa kautta pelaava Anaheim Ducks hakee vierasvoittoa yliarvioidusta New Jersey Devilsistä ja maukkaita kertsejä on kehissä muutenkin. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä nähdään huippuviihdyttävien ja maalirikkaiden Tampa Bay Lightningin sekä Edmonton Oilersin välinen vääntö. Kummalle se kääntyy ja miksi juuri Tampalle?

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Montreal Canadiens – Seattle Kraken

Martin St. Louis liidättää alkukauden heittopussia käsittämättömällä tavalla

Montreal Canadiens on voittanut yhdeksässä edellisessä ottelussaan seitsemän kertaa. Kymmenen ottelun tappioputki on enää paha muisto ja suuri syy tähän on valmentajavaihto. St. Louis on legenda pelaajana, mutta jos tämä menestystarina ja nousukiito antaa osviittaa miehen kyvyistä valmentajana niin johan on. Ja vieläkin saadaan tasa-asettelu matsiin! Vieläpä keskinkertaista vastustajaa vastaan. Ei voi kuin tykätä. Ehdottomasti rekkaan Montrealin voitto 1X2-kohteena.

Valinta: 1X2 – Montreal Canadiens voittaa ottelun

Kerroin: 2,40

New Jersey Devils – Anaheim Ducks

Jopas jotain! Anaheim on massiivinen altavastaaja kertseissä

Hetki piti hieraista silmiä, mutta totta se oli. Ihme kyllä, kertoimenlaskijat luottavat tällä hetkellä aivan liikaa New Jersey Devilsiin. Joukkue on NHL:ssä pelillisesti yksi heikommista ja muutaman tähden voimin se pystyy sinnittelemään. Viime aikoina pisteitä on tullut mukavasti, mutta isossa kuvassa Anaheim Ducks jyrää. John Gibson on yksi sarjan parhaista maalivahdeista ja tähän vuoreen pysähtyvät sunnuntaiyönä Nico Hischier, Jack Hughes ja kumppanit. Vierailija on vahvempi, eikä ottelu ole läheskään yhtä selvä kuin kertoimet indikoivat.

Valinta: Lopullinen voittaja – Anaheim Ducks

Kerroin: 2,15

Edmonton Oilers – Tampa Bay Lightning

Kääntyykö karmea startti Kanadan kierrokselle?

Tampa Bay Lightning on hävinnyt hieman epätyypillisesti jo kaksi kertaa peräkkäin. Vaikeuksistaan huolimatta yhä edelleen suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva miehistö on Uhmapelaajienkin suosikki Oilersia vastaan. Isäntien kapea materiaali on jo pidemmän aikaa joutunut koville ja maalivahtipelaamisen taso vaihtuu kuin sää Suomen kesässä. Nikita Kutšerov ja kumppanit pystyvät laittamaan hyvin kampoihin isäntien tähtikaksikolle, eikä Lightning jää edes ylivoimassa kakkoseksi.

Valinta: 1X2 – Tampa Bay Lightning voittaa ottelun

Kerroin: 2,10

Peesaa Fansbetillä ja saat kaksi 20 € ilmaisvetoa

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa, kun peesaat tämän viikon rekkaa! Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa.

Toimi näin:

1. Avaa tili FansBetille tästä ja depoa 20€

2. Lyö Uhmarekka sisään yllä olevan kuvan kohteilla!

3. Kun rekka ajaa ojaan tai himaan, saat ilmaisen 20€ vedon. Laita sillä kolmen kohteen betsi.

4. Kun ensimmäinen ilmaisveto ei osu tai kilahtaa tilille, saat vielä toisen 20€ ilmaisen betsin. Iske kolmen kohteen lappu sisään.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

10 euroa pelirahaa