CS ma 17.01. klo 10:00

OneTap - Tricked

Tricked edelleen yhtä heikko kuin ennenkin

Counter Striken vuosi 2022 starttaa kunnollä käyntiin 17. päivä tammikuuta, kun samanaikaisesti startataan Pinnacle Winter Series, Malta Vibes sekä Funspark Ulti -turnaukset. Pelejä on yllin kyllin tarjolla jokaiseen makuun, ja kovia vedonlyöntikohteita löytyy riittävästi. Talkoot maanantain osalta aloitetaan Pinnacle Winter Seriesin parissa, jonka toisessa ottelussa romanialaisjoukkue OneTap saa vastaansa tanskalaisjoukkue Trickedin.

Tricked on junnannut vaikka kuinka kauan tier 3 ja tier 2 -tason välillä. Joukkue on ollut yllättävän surkea jo pitkään eikä tanskalaisjoukkue ole onnistunut tekemään sitä tarvittavaa tasonnostoa, joka nostaisi Trickedin parhaiden tanskalaisjoukkueiden keskuuteen. Tricked on sillä mittarilla yllättävän heikko.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tricked on tälläkin hetkellä neljän ottelun tappioputkessa hävittyään täysin murskalukemin ottelunsa SKADE:lle, PACT:lle ja SAW:lle. Kaikki edellä mainitut joukkueet ovat varsinkin nykykokoonpanoillaan tier 2 -tason keskikastia, ja jos Tricked ei pysty edellä mainittuja joukkueita haastamaan, ei paikasta ylemmällä tasolla voi haaveillakkaan.

Tricked saa maanantaina vastaansa OneTap -nimisen joukkueen. Kyseinen jengi on hieman tuntemattomampi keskikatselijan silmään, vaikkakin joukkue on ollut suuressa nosteessa viime aikoina. OneTap onnistui ennen joulutaukoa voittamaan monia kovatasoisia joukkueita, joihin lukeutuu mm. BlueJays, EC Kyiv sekä iNation. Tämän takia joukkueen kerroin päätyy Uhmapelaajien lapulle.

10 euroa pelirahaa