Olympiakos - Bayern München

ti 19.03. Klo 21:00

Onko Bayern Münchenistä voittamaan vieraissa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tällä viikolla Euroliigassa pelataan vielä tuplakierros. Tiistaina suuntamme katseet kohti Ateenaa, missä Olympiakos isännöi Bayern Müncheniä. Kyseessä on ehkä yksi tärkeimmistä otteluista tämän kauden Euroliigassa, jota kumpikaan ei haluaisi hävitä. Taistelu käy kuumana viimeisistä pudotuspelipaikoista ja näiden joukkueiden erona on vain yksi voitto. Sarjataulukossa sijat 6-11 ovat edelleen täysin auki, koska näiden joukkueiden ero on vain kahden voiton verran. Olympiakos on tällä hetkellä juuri kahdeksannella sijalla paremman piste-eronsa turvin, mutta samoissa pisteissä on myös heidän pahin vihollinen Panathinaikos.

Molemilla vaikea jakso

Molemmilla joukkueilla on ollut vaikeaa Euroliigassa viime aikoina, kun viidestä ottelusta kumpikin joukkue on pystynyt voittamaan vain Buducnostin, mikä ei pahemmin hurrauksia saa. Olympiakos on tunnetusti erinomainen kotijoukkue, vaikka hävisikin viimeiset kaksi otteluaan kotona. Se tosin selittyy pitkälti sillä, että vastassa oli Barcelona ja CSKA. Bayern Münchenin vieraspelaaminen on ollut todella surkeaa läpi kauden, mutta kevätkaudella entistä heikompaa.

Gutsilta Uhmapelaajille – 50€ riskitön veto:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Loppu otteluohjelmat

Mikäli Olympiakos voittaa tänään, ottaa se erittäin vahvan kiinnityksen pudotuspelipaikkaan, koska otteluohjelma on sille erittäin suotuisa: Se pelaa ainoastaan yhden vierasottelun ja sekin on Gran Canariaa vastaan ja loput kotiotteluita. Bayern Münchenin pitäisi puolestaan voittaa tänään, koska muuten pudotuspelipaikka jää haaveeksi,koska on vaikea nähdä, että he pystyisivät Barcelonaa voittamaan, vaikka pelaavatkin kotonaan. Eli heidän pitäisi pystyä kaatamaan joko tänään Olympiakos tai torstaina Barcelona edetäkseen 8 parhaan joukkoon.

 Devin Bookerin paluu avaa mahdollisuuden yllätykseen?

Devin Booker palaa Bayernin kokoonpanoon missattuaan viimeiset 15 ottelua. Tämä on iso apu saksalaisjoukkueelle. Hän myös tuo kaivattua tehokkuutta ja etenkin nopeutta hyökkäyspelaamiseen. Nopean ja ketterän pelaajan saaminen takaisin kokoonpanoon pitäisi antaa enemmän mahdollisuuksia voittaa levypalloja, mikä on ollut yksi vieraiden suurimpia ongelmia läpi koko kauden. Toinen iso asia mikä antaa vieraille mahdollisuuden yllättää on  Vassilis Spanoulis poissaolo tämän viikon peleistä nilkkavamman takia.

Pystyykö Bayern München venymään kauden parhaimpaansa?

Saksaisten pitää pelata ehdottomasti kauden parhain pelinsä, mikäli meinaavat haaveilla pääsystä pudotuspeleihin. Booker antaa varmasti ison boostin ja toivottavasti he myös antavat Petteri Koposelle paljon peliaikaa. Heidän pitää saada hyökkäyspelaaminen toimimaan ja mikäli he pystyvät tekemään lähemmäs 80 pistettä ovat he todella lähellä voittoa.

Uskomme ottelusta tulevan tasainen jolloin pelivalinnaksi otamme isolla Bayern München +4,5 pistettä, eli kohde menee oikein mikäli Bayern häviää korkeintaan 4 pisteellä. Pienemmällä otamme pisteoverit vierailijoille ja kokeiluun myös Bayernin voittoa.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!

 

 

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: