su 19.05. klo 18:30

Fenerbahce - Real Madrid

Onko siipirikkoisesta Fenerbaçhesta haastajaksi?

Tänään sunnuntaina saadaan pakettiin koripallon Euroliiga-kausi 2018–2019. Alkuillasta pelataan pronssiottelu, jossa kohtaavat Fenerbaçhe ja Real Madrid. Molemmat joukkueet kokivat perjantaina kauden isoimman pettymyksen hävittyään välierissä. Yleensä pronssia voittaa joukkue, joka liikkuu paremmin ja on unohtanut välierissä kärsimänsä tappion paremmin.

Fenerbaçhe koki murskatappion pudotuspelien yllättäjäjoukkueelle, Anadolu Efesille lukemin 73–92. Tällä kaudella pudotuspeleissä hurjilla tehoilla pelannut Shane Larkin oli täysin omaa luokkaansa, kun hän iski jälleen käsittämättömät 30 pistettä.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Real Madrid puolestaan suli Moskovan TsSKA:ta vastaan täysin viimeisellä neljänneksellä häviten lopulta 95–90. Kamppailu oli pitkään tasainen, mutta 30 minuutin jälkeen näytti vahvasti siltä, että Real olisi marssimassa finaaliin – moskovalaiset olivat kuitenkin päättäneet toisin. Tässäkin ottelussa nähtiin huikea loppuratkaisu, kun se ratkesi vasta viimeisillä kymmenellä sekunnilla.

Fenerbaçhelle haasteita tuottavat lukuisat loukkaantumiset, kun Joffrey Lauvergn, Nikola Kalinic sekä todennäköisesti myös Jan Vesely ovat poissa kokoonpanosta. Realilla on selvä kokoetu pelaajistossa puolellaan loukkaantumisten myötä ja se aiheuttanee turkkilaisille lisäharmia. Realin voittoa puoltaa kokoedun lisäksi materiaalin leveys, sillä joukkueella on heittää kehiin tuoreita ja kokeneita pelaajia, kuten Jaycee Carrol ja Felipe Reys.

Turkkilaisten isot poissaolot ja Realin leveys vaihtopenkillä kääntävät ottelun espanjalaisille. On odotettavissa, että Fenerbaçhen on heti alussa puristettava kaikki mahdollinen koneesta irti ja nopea kuormitus vaikuttanee väsymyksenä ottelun edetessä. Pelataan ensimmäisenä valintana Realin voittoa vähintään viidellä pisteellä ja maltillisemman panostuksen kakkosvalintana Fenerbaçhen alhaista pistelukemaa (Fenerbaçhe alle 83 pistettä).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>