ATP pe 21.01. klo 05:00

Opelka - Shapopalov

Reilly Opelka on vakuuttavassa tikissä! Nouseeko kandalaiskomeetan tie pystyyn Australian avoimissa?

Taitava Denis Shapopalov ei ole erityisemmin vakuuttanut voitoista huolimatta Australian avoimen tennisturnauksen alkumetreillä. Helppoja virheitä osattiin odottaa, mutta niitä on tullut todella järkyttävä määrä. Tuleva vastustaja puolestaan on onnistunut turnauksen alussa pakottamaan vastustajan virheisiin erinomaisella tasolla. Kun tämä lisätään lupaavan kanadalaisnuorukaisen soseiluun, ei kolmas kierros lupaa hyvää 22-vuotiaalle.

Shapopalov kohtaa kolmannen kierroksen ottelussaan raketinlailla palloa murjovan ja ilman erätappioita turnauksessa etenevän yhdysvaltalaisen Reilly Opelkan. Etelä-Afrikan Kevin Anderson, jonka vahvasti molemmilta puolilta lyövä Opelka avauskierroksella kaatoi, on tunnettu syöttökoneena. Ottelussa ainoat murrot napsi kuitenkin yhdysvaltalainen, joka myös jyräsi läpisyöttötilaston nimiinsä lukemin 23–11.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Andersonille helppoja virheitä korkealla prosentilla ykkössyöttönsä voittavaa Opelkaa vastaan tuli 3–0-tappiosta (6–3, 6–4, 7–6) huolimatta ainoastaan 17 kappaletta, mikä kertoo 24-vuotiaan peruslyöntipelin laadusta. Turnauksen toisella kierroksella amerikkalaistaituri kyykytti Dominik Koepferia niin ikään 3–0-voitolla (6–4, 6–3, 7–6) ja säilytti erinomaisen tasokkuutensa. Jälleen kerran vastustaja oli pakotettu suureen määrään virheitä, sillä helppoja mokia ei saksalainen tehnyt kuin 19 kertaa.

Shapopalovin tekeminen ei ole voitoista huolimatta herättänyt odotetun suuruista luottamusta. Kanadalaistaituri on joutunut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan serbialaista Laslo Djereä sekä eteläkorealaista Soonwoo Kwonia vastaan peräti viidesti tiebreakiin. Erää kohti keskimäärin yli 16 helppoa virhettä tehnyt 22-vuotias joutuu hikisiin oloihin kliinistä Opelkaa vastaan. Pelivalinnaksi otteluun otetaan simppelisti yhdysvaltalaisen voitto, joka saattaa irrota yllättävänkin helposti.

10 euroa pelirahaa